Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 1. 2020 / 17:06:05 (před 4 roky)
on
A.R.G.U.S. napsal(a):

Pozadí se už nebudou přidávat, v chystané nové verzi SZ se s nimi nepočítá, takže by ty nové byly jen na chvíli. Proto je zbytečné je vytvářet...

Nesmysl. Pozadí rozhodně bude, řešíme jen to, zda stihneme vše ke dni spuštění nebo to bude později. Bude to ale určitě. Jen rozměry jiné, než teď.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 1. 2020 / 17:08:15 (před 4 roky)
on
megawir napsal(a):

Nesmysl. Pozadí rozhodně bude, řešíme jen to, zda stihneme vše ke dni spuštění nebo to bude později. Bude to ale určitě. Jen rozměry jiné, než teď.

Tak teď jsi mě aspoň trochu potěšil :-). Díky :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
megawir
20. 1. 2020 / 17:08:50 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Ta nová verze se mi přestává líbit víc a víc jako.. Naprosto oči trhající barevný layout (já vám dám moderní a svěží.. Když z toho oslepnu, tak mi to bude platný jak mrtvému tatranka), problémy s titulkama a teď ještě žádné pozadí na vlastní žádost? Ach jo.

Moderní a svěží je. Samozřejmě chápu, že se nezavděčíme všem, ale méně arogance by neškodilo. Je v tom šílená spousta práce a nákladů. Trend obecně na netu je jasný a konec konců ten web děláme pro široké publikum. Věřím, že u většiny to bude jen o zvyku.

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
20. 1. 2020 / 17:10:17 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

No mě Fruiko psal, že nebude :D Tak to je skvělá zpráva :)

andromache
20. 1. 2020 / 17:10:39 (před 4 roky)
on
megawir napsal(a):

Moderní a svěží je. Samozřejmě chápu, že se nezavděčíme všem, ale méně arogance by neškodilo. Je v tom šílená spousta práce a nákladů. Trend obecně na netu je jasný a konec konců ten web děláme pro široké publikum. Věřím, že u většiny to bude jen o zvyku.

To není o aroganci. To je o tom, že mě z toho fakt bolí oči. Nešlo by aspoň, aby ta bílá nebyla tak moc jasná? Ta modrá tady je taková krásně pohodová a klidná pro oči, zatímco ta bílá je hrozně řvavá. Takže neříkám zrušit úplně, ale ubrat na odstínu a dá to trochu víc třeba do šeda.

PS: Zrovna já jsem člověk, který změny vyloženě nesnáší a trendy jsou za trest ;)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 1. 2020 / 17:11:13
megawir
20. 1. 2020 / 17:44:12 (před 4 roky)
on
A.R.G.U.S. napsal(a):

No mě Fruiko psal, že nebude :D Tak to je skvělá zpráva :)

1) by bylo rozumné tu podobné věci nechat na mně nebo fruikovi, než se pustí ven :) situace se vyvíjí, že jo, kor jak to chystáme...
2) viď? :))

megawir
20. 1. 2020 / 17:46:26 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

To není o aroganci. To je o tom, že mě z toho fakt bolí oči. Nešlo by aspoň, aby ta bílá nebyla tak moc jasná? Ta modrá tady je taková krásně pohodová a klidná pro oči, zatímco ta bílá je hrozně řvavá. Takže neříkám zrušit úplně, ale ubrat na odstínu a dá to trochu víc třeba do šeda.

PS: Zrovna já jsem člověk, který změny vyloženě nesnáší a trendy jsou za trest ;)

Nešlo, je mi líto :) Podobně to ale bylo minule, šli jsme z bílé verze na tmavou a několik lidí vytrvale psalo o to, že chtějí starou a že stačí, když ji dáme jen jim a zbytku novou :)) Řešením na oči je rozsvítit si k práci na pc/ntb, případně si snížit jas, pokud se nedá svítit :))

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
20. 1. 2020 / 17:53:50 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

1) by bylo rozumné tu podobné věci nechat na mně nebo fruikovi, než se pustí ven :) situace se vyvíjí, že jo, kor jak to chystáme...
2) viď? :))

No já mu dneska psal, zda to sem můžu napsat, aby to lidi netvořili zbytečně a odsouhlasil mi to :P

andromache
20. 1. 2020 / 18:02:59 (před 4 roky)
on
megawir napsal(a):

Nešlo, je mi líto :) Podobně to ale bylo minule, šli jsme z bílé verze na tmavou a několik lidí vytrvale psalo o to, že chtějí starou a že stačí, když ji dáme jen jim a zbytku novou :)) Řešením na oči je rozsvítit si k práci na pc/ntb, případně si snížit jas, pokud se nedá svítit :))

Jenže já svítím a stejně je to zářivý jak prase. Já prostě nesnáším bílou :D. A jinak co mám nový monitor, na kterém už (sakrapráce!) víc ten jas stáhnout nejde, tak mi tahá oči všechno co není modrý :D. Osobně si ale myslím, že snadněji si člověk zvykne na tmavé než na světlé barvy. A myslím že šlo :D. jenom chtít :D.

megawir
20. 1. 2020 / 18:46:32 (před 4 roky)
on
A.R.G.U.S. napsal(a):

No já mu dneska psal, zda to sem můžu napsat, aby to lidi netvořili zbytečně a odsouhlasil mi to :P

protože se to logicky týká staré verze, na kterou je nesmysl něco tvořit, když brzy nebude .-) o nové verzi nepochybně neřekl ani slovo...
Takže ještě jednou, nikam podobné věci nepsat, než se člověk naprosto ujistí, jestli má všechny informace a všechno správně pochopil.