Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 1. 2020 / 18:48:10 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenže já svítím a stejně je to zářivý jak prase. Já prostě nesnáším bílou :D. A jinak co mám nový monitor, na kterém už (sakrapráce!) víc ten jas stáhnout nejde, tak mi tahá oči všechno co není modrý :D. Osobně si ale myslím, že snadněji si člověk zvykne na tmavé než na světlé barvy. A myslím že šlo :D. jenom chtít :D.

Určitě nešlo, ne v hlavní části. Každopádně to bílá není ani tak, je to velmi světlá šedá :) Nicméně po stranách bude reklama (branding) a taky počítám, že si tam fajnšmekři, jako jste vy všichni tady, nakoupí za kredity svoje pozadí :) takže po straně to klidně tmavý ve výsledku být může...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 1. 2020 / 18:48:38
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
20. 1. 2020 / 19:04:28 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Určitě nešlo, ne v hlavní části. Každopádně to bílá není ani tak, je to velmi světlá šedá :) Nicméně po stranách bude reklama (branding) a taky počítám, že si tam fajnšmekři, jako jste vy všichni tady, nakoupí za kredity svoje pozadí :) takže po straně to klidně tmavý ve výsledku být může...

Pozadie musi byť, bez toho to nie je ono :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
20. 1. 2020 / 19:31:18 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

protože se to logicky týká staré verze, na kterou je nesmysl něco tvořit, když brzy nebude .-) o nové verzi nepochybně neřekl ani slovo...
Takže ještě jednou, nikam podobné věci nepsat, než se člověk naprosto ujistí, jestli má všechny informace a všechno správně pochopil.

Ještě jednou psal mi, že v nový verzi nebude pozadí, jako chceš screenshot, abys mi uvěřil? Tak si to ujasněte mezi sebou, jak to teda bude, když jeden tvrdí tohle a druhý něco jiného :D

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 1. 2020 / 20:38:10 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenže já svítím a stejně je to zářivý jak prase. Já prostě nesnáším bílou :D. A jinak co mám nový monitor, na kterém už (sakrapráce!) víc ten jas stáhnout nejde, tak mi tahá oči všechno co není modrý :D. Osobně si ale myslím, že snadněji si člověk zvykne na tmavé než na světlé barvy. A myslím že šlo :D. jenom chtít :D.

když už by bylo nejhůř, tyhle věci jdou vždycky modifikovat vlastním zásahem do vzhledu stránky na straně prohlížeče. pruč jsou určitě i tooly, které barvy stránek řeší. ale za mě jsou změny vzhledu vždy o zvyku.

andromache
20. 1. 2020 / 21:02:36 (před 4 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

když už by bylo nejhůř, tyhle věci jdou vždycky modifikovat vlastním zásahem do vzhledu stránky na straně prohlížeče. pruč jsou určitě i tooly, které barvy stránek řeší. ale za mě jsou změny vzhledu vždy o zvyku.

Právěže já si na nové věci zvykám blbě a kdyby to bylo na mě, tak bych stejně jako v LEGO movie na všechno nalila lepidlo, aby se nikdy už nic změnit nemohlo... Navíc u designu mi většinou příjde, že se to mění úplně zbytečně a nepamatuju si, že bych (snad s vyjímkou SZ 2.0, abych Megawirovi s Fruikem nekřivdila :D) zažila změnu vzhledu k lepšímu... Do rýpání se v nastavení stránek se nechci pouštět, protože to je pak víc škody jak užitku.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 1. 2020 / 21:19:43 (před 4 roky)
off

Bohové, jen ne jasné a zářivé barvy... :(

megawir napsal(a):

Pozadí rozhodně bude, řešíme jen to, zda stihneme vše ke dni spuštění nebo to bude později. Bude to ale určitě. Jen rozměry jiné, než teď.
megawir napsal(a):

Nicméně po stranách bude reklama (branding) ...

Jestli to nebude ke dni spuštění, tak to potěš koště :((

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 3x | Naposledy: 20. 1. 2020 / 21:20:30
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
20. 1. 2020 / 22:31:02 (před 4 roky)
off

To je pro vás pozadí webu opravdu to nejdůležitější, že to musí být co nejdřív? Nemsylím to špatně, ale Fruiko, Megawir a řekl bych i Jarddos si skutečně mákli na nové verzi, stejně jako na předchozích. Tady toto mi opravdu nepřijde jako projev vděku. Takže klid, pozadí třeba budou, když ne hned, tak časem, to zase není takový problém, pokud budeme mít milovaný funkční web. A věřím, že pak určitě budou grafické návrhy z řad komunity vřele přijaty.

megawir
20. 1. 2020 / 23:23:45 (před 4 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Ještě jednou psal mi, že v nový verzi nebude pozadí, jako chceš screenshot, abys mi uvěřil? Tak si to ujasněte mezi sebou, jak to teda bude, když jeden tvrdí tohle a druhý něco jiného :D

Bude :)

megawir
20. 1. 2020 / 23:25:04 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Právěže já si na nové věci zvykám blbě a kdyby to bylo na mě, tak bych stejně jako v LEGO movie na všechno nalila lepidlo, aby se nikdy už nic změnit nemohlo... Navíc u designu mi většinou příjde, že se to mění úplně zbytečně a nepamatuju si, že bych (snad s vyjímkou SZ 2.0, abych Megawirovi s Fruikem nekřivdila :D) zažila změnu vzhledu k lepšímu... Do rýpání se v nastavení stránek se nechci pouštět, protože to je pak víc škody jak užitku.

To je o zvyku, uvidíš :)
A hlavně budeme mobilní, to je fakt hodně jiný kafe...

andromache
21. 1. 2020 / 00:34:46 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

To je o zvyku, uvidíš :)
A hlavně budeme mobilní, to je fakt hodně jiný kafe...

A to je co, že budete mobilní :D? Že budete přesouvat server z jedné IP adresy na druhou :D? (mluvíš s někým, kdo má jenom základní uživatelské schopnosti a znalosti :D).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.