Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 1. 2020 / 00:41:31 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

To je o zvyku, uvidíš :)
A hlavně budeme mobilní, to je fakt hodně jiný kafe...

Pevně věřím, že se nová verze povede. Jen s tou bílou si nejsem jistý. Ten současný modrý vizuál se mi líbí. Pevně věřím, že pozadí webu pro novou verzi budou stát za to.

spike
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
21. 1. 2020 / 02:22:02 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A to je co, že budete mobilní :D? Že budete přesouvat server z jedné IP adresy na druhou :D? (mluvíš s někým, kdo má jenom základní uživatelské schopnosti a znalosti :D).

To znamená, ze bude mobilná verzia webu. Už žiadne približovanie, keď chceš na nieco kliknúť, odďalovanie keď chceš vidiet celú stránku, proste lepšia ovládateľnosť cez mobilné telefóny. Aspoň ja to tak chápem :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
21. 1. 2020 / 05:27:45 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

To je pro vás pozadí webu opravdu to nejdůležitější, že to musí být co nejdřív? Nemsylím to špatně, ale Fruiko, Megawir a řekl bych i Jarddos si skutečně mákli na nové verzi, stejně jako na předchozích. Tady toto mi opravdu nepřijde jako projev vděku. Takže klid, pozadí třeba budou, když ne hned, tak časem, to zase není takový problém, pokud budeme mít milovaný funkční web. A věřím, že pak určitě budou grafické návrhy z řad komunity vřele přijaty.

Není, samozřejmě. Ale je to letitou skvělou součástí uživatelského komfortu, tak se nediv, že jeho možná ztráta, byť dočasná, lidí mrzí. Hlavní ovšem je, že pokud mi tady místo pozadí budou blikat reklamy, tak milovaný být přestane.
Nezbývá než doufat, že navíc nebude všechno zvětšené a nacpané na střed s širokými volnými okraji, jak velí současný "moderní" trend.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
21. 1. 2020 / 09:01:57 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A to je co, že budete mobilní :D? Že budete přesouvat server z jedné IP adresy na druhou :D? (mluvíš s někým, kdo má jenom základní uživatelské schopnosti a znalosti :D).

Teď je tahle verze SerialZone na mobilech mizerná, musíš všechno zoomovat, není to nijak přizpůsobené. Nová SZ funguje na čemkoliv správně, mobily, tablety, ntb, pc, televize :p :))
Osobně mě na novou přes mobil baví chodit, watchlist je třeba boží a tak...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
megawir
21. 1. 2020 / 09:02:25 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To znamená, ze bude mobilná verzia webu. Už žiadne približovanie, keď chceš na nieco kliknúť, odďalovanie keď chceš vidiet celú stránku, proste lepšia ovládateľnosť cez mobilné telefóny. Aspoň ja to tak chápem :D

Přesně tak :)

megawir
21. 1. 2020 / 09:05:55 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Není, samozřejmě. Ale je to letitou skvělou součástí uživatelského komfortu, tak se nediv, že jeho možná ztráta, byť dočasná, lidí mrzí. Hlavní ovšem je, že pokud mi tady místo pozadí budou blikat reklamy, tak milovaný být přestane.
Nezbývá než doufat, že navíc nebude všechno zvětšené a nacpané na střed s širokými volnými okraji, jak velí současný "moderní" trend.

Řešili jsme tohle téma spolu mockrát, SerialZone je pro nás srdcovka, ale to neznamená, že to ní chceme sypat vlastní peníze a být tím v mínusu = dotovat, ten web se musí uživit sám, aspoň provoz a z čeho je placený?
Z reklamy.
My ji tu potřebujeme a bereme to tak, že za naši práci a to, že ten web existuje, pořád ho vylepšujeme a všechno je zadara (což dneska fakt není pravidlem) chceme to nejmenší. Abyste tolerovali reklamu.
Btw, sami se snažíme ty plochy udělat rozumně, aby to nebylo otravné nad rozumnou míru. Každopádně platí, že bez reklamy by dneska nebyla SZ ;) Náklady na provoz takhle obrovskýho webu jsou... solidní ;) Takže pokud tu např. někdo používá blokování reklamy (přes nástroje, ne koupením v giftshopu, to je samozřejmě OK), osobně to beru jako brutální podraz a vztyčenej prostředníček směrem k nám.

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2020 / 09:10:50
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 1. 2020 / 20:06:16 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Řešili jsme tohle téma spolu mockrát, SerialZone je pro nás srdcovka, ale to neznamená, že to ní chceme sypat vlastní peníze a být tím v mínusu = dotovat, ten web se musí uživit sám, aspoň provoz a z čeho je placený?
Z reklamy.
My ji tu potřebujeme a bereme to tak, že za naši práci a to, že ten web existuje, pořád ho vylepšujeme a všechno je zadara (což dneska fakt není pravidlem) chceme to nejmenší. Abyste tolerovali reklamu.
Btw, sami se snažíme ty plochy udělat rozumně, aby to nebylo otravné nad rozumnou míru. Každopádně platí, že bez reklamy by dneska nebyla SZ ;) Náklady na provoz takhle obrovskýho webu jsou... solidní ;) Takže pokud tu např. někdo používá blokování reklamy (přes nástroje, ne koupením v giftshopu, to je samozřejmě OK), osobně to beru jako brutální podraz a vztyčenej prostředníček směrem k nám.

AD Block nepoužívám, na odstranění reklamy si vydělávám prací pro web :D :D.

Jo a jinak, já internet v mobilu ani nemám ( tenhle telefon to ani neumí a jiný si ani pořizovat nechci :D), takže to mi fakt bude něco platný /-D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 1. 2020 / 20:12:33 (před 4 roky)
off

Jo a když už se tady teda řeší ta nová verze, nešlo by přidat tlačítko odhlášení nahoru tak jak je to teď? Před testem úvodní stránky bylo na té původní normálně odhlásit, ale teď to tam nikde nemám.. (ani v redakčním systému, který se mi ukazuje jako naprosto prázdný...) A propos, nová verze je XP unfriendly?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2020 / 20:14:16
Nevada
21. 1. 2020 / 20:15:06 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Z reklamy.

A ještě nejspíš mockrát řešit budeme :) Jak oba dobře víme, není totiž reklama jako reklama.
Serialzone je jediný web, kde mám všechny blokovače reklam trvale vypnuté, a naštěstí umožňujete si většinu reklam vypnout pomocí kreditů. Za to díky. Právě proto to zakňučení, jestli bude reklama natvrdo místo možnosti nastavení pozadí.
Ale na druhou stranu taky nemám problém oblíbeným stránkám přispět na provoz. Třeba na titulky.com a nyxu mám zaplacené VIP účty. Ano, oba weby mají jako odměnu nezobrazování reklamy, ale to nebylo hlavním důvodem, proč jsem jim přispěla. Pokud to umožníte/vyřešíte, přispěju ráda i tady.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nevada
21. 1. 2020 / 20:21:21 (před 4 roky)
off

Jo, vlastně ještě na Lopuchu mám vypnuté adblocky. I když to byla spíš formalitka, protože ještě donedávna tam byl jen jeden úzký reklamní banner, který nejspíš jen někdo několik let zapomněl vypnout. To je jen poznámka pro upřesnění, ne že bych to srovnávala se SZ. Tady budou provoz i náklady někde jinde.

andromache napsal(a):

Jo a jinak, já internet v mobilu ani nemám ( tenhle telefon to ani neumí a jiný si ani pořizovat nechci :D), takže to mi fakt bude něco platný /-D.

Hehe, já sice smartphone vyfasovala jako služební, ale jinak používám už přes 11 let tohle. Na internet se sice připojit umí, ale je to práce pro sebevraha :))