Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Drunk_Queen napsal(a):
Já měla první smartphone od 16, taky nic moc :'D.
Ty seš taky pako, srovnávat SmartPhone s cihlou, která uměla akorát telefonovat a posílat 120 znakové esemesky :D :D.
megawir napsal(a):
Velká nádhera :))
Telefon děkuje za pochvalu a červená se jak před prvním plesem :D :D.
andromache napsal(a):
Ty seš taky pako, srovnávat SmartPhone s cihlou, která uměla akorát telefonovat a posílat 120 znakové esemesky :D :D
Cihly jsem měla dvě a dodnes z toho mám trauma:( :D.
Radmila napsal(a):
Luna Nera - https://www.csfd.cz/film/810076-luna-nera/galerie/?type=1
Prosím o přidání tohoto seriálu. Díky :D
Do zprávy jsem ti dávala odkaz na vlákno, proč to píšeš sem? :D
Co to je zase za design? To je hrůza :-(
já bych ocenila tmavý design v původním nastavení...tady ta světlá nás noční upíry bije do očí
Já se těším až se začnou přidávat nová pozadí webu. Osobně doufám, že se nezapomene na Stranger Things a také nově na Zaklínače.
spike napsal(a):
Já se těším až se začnou přidávat nová pozadí webu. Osobně doufám, že se nezapomene na Stranger Things a také nově na Zaklínače.
Ja sa uz teším na Zaklínača, ale že neskutočne :)
blackdarkness napsal(a):
já bych ocenila tmavý design v původním nastavení...tady ta světlá nás noční upíry bije do očí
Také bych ocenila tmavý design stránek. Sice mám nastavené tmavé pozadí, ale je mi to k ničemu, když to jsou pouze tmavé pruhy po stranách a uprostřed zářivě bílá barva. Toto je vždycky první co měním, pryč od bílé na cokoliv co je mi příjemnější na oči. Bohužel jsem tuto možnost tady nenašla :-(
Fruiko prosím, můžeš se mrknout, jak se mi teď odečetly kredity za nákup pozadí? Označovala jsem, že ho chci na 3 měsíce, ale po odkliknutí mi dole zpráva hlássí, že jsem si to koupila jen na měsíc. Díky