Diskuzní fórum

Pozadí webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 2. 2024 / 01:05:59 (před 37 týdny)
off

Mohla bych poprosit, zda by šlo udělat pozadí pro seriál(y) Stargate čistě jen Hvězdná brána? Každý seriál měl trochu jinou, líbila by se mi i zavřená. Jo a taky by nám fanouškům SG srdce pookřálo při pohledu na Jacka a Sam. Chápu že je to jen zbožné přání, seriálů přibývá víc a víc, tak ty starší musí ustoupit stranou. Jinak každé pozadí je velice povedené, děkuji za to. Teď mám Percyho a je to super. Docela mě přakvapilo, že není nic ke Grey´s Anatomy, ale to radši to SG. Končím, neb jestli ještě jednou napíšu pozadí, budu si připadat ehm..nepatřičně :) Ještě jednou děkuji za celý projekt SZ.

Hitch.

For crying out loud!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 2. 2024 / 08:49:26 (před 37 týdny)
on
Hitchhiker napsal(a):

Mohla bych poprosit, zda by šlo udělat pozadí pro seriál(y) Stargate čistě jen Hvězdná brána? Každý seriál měl trochu jinou, líbila by se mi i zavřená. Jo a taky by nám fanouškům SG srdce pookřálo při pohledu na Jacka a Sam. Chápu že je to jen zbožné přání, seriálů přibývá víc a víc, tak ty starší musí ustoupit stranou. Jinak každé pozadí je velice povedené, děkuji za to. Teď mám Percyho a je to super. Docela mě přakvapilo, že není nic ke Grey´s Anatomy, ale to radši to SG. Končím, neb jestli ještě jednou napíšu pozadí, budu si připadat ehm..nepatřičně :) Ještě jednou děkuji za celý projekt SZ.

Hitch.

Otázka je jestli ragelly najde dostatečně kvalitní obrázky. U starších seriálů to docela bývá problém.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
forester
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
7. 4. 2024 / 10:01:25 (před 31 týdny)
off

Je nějaká možnost zbavit se těch strašných reklam,vyskakujících na každou novou stránku?

hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
7. 4. 2024 / 10:40:55 (před 31 týdny)
on
forester napsal(a):

Je nějaká možnost zbavit se těch strašných reklam,vyskakujících na každou novou stránku?

Ano, přečti si tady:
https://www.serialzone.cz/giftshop/

hudy
49/49
1 ... 43444546474849