Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak k tomuto návrhu se taky kloním.
Carljack napsal(a):
Rád bych poprosil o pozadí webu - SUITS! Myslím, že to tu skutečně chybí a nejlépe nějaký podobný tomuto:
https://www.google.cz/search?sa=G&tbs=simg:CAESYRpfCxCo1NgEGgQICghCDAsQsIynCBo2CjQIARIO8gfTB8gH5QfHB-YH1AcaIK4Uu5b9OIk2-G5rkJl405eupoQIxteBl6JcalT3UqytDAsQjq7-CBoKCggIARIE0hzFugw&q=suits+series&tbm=isch&ei=a-PPUpOqE4Ss7Qbx2oCgBw&ved=0CEEQsw4&biw=1920&bih=979
hotové pozadí přeposláno fruikovi, tak bude snad přidáno do nabídky pro uživatele, kteří mají aktivované měnění pozadí.
kdo by cho chtěl vidět již nyní, tak je zde: Suits
BuBBleS napsal(a):
hotové pozadí přeposláno fruikovi, tak bude snad přidáno do nabídky pro uživatele, kteří mají aktivované měnění pozadí.
Dobrá práce. :-)
BuBBleS napsal(a):
Vypadá to skvěle :) Díky moc...
Připravil jsem ještě jeden pro nově chystaný serila Helix. Vyhovovalo by?
BuBBleS napsal(a):
Připravil jsem ještě jeden pro nově chystaný serila Helix. Vyhovovalo by?
Že váháš. Copak se tomu dá něco vytknout? :-)
Pozadí webu "Sherlock" je super!
Mám dotaz, jelikož nevím, jak se podívat, jak vypadají ostatní pozadí, kdo je na pozadí seriálu Misfits?
A jako velká fanynka seriálu TVD bych chtěla moc poprosit, jestli by bylo možné vytvořit pozadí s Damonem (Elenu se Stefanem už jsem tu měla) :)
Předem díky! ;-)
no něco jsem zkusil, vylezlo z toho toto:
varianta 1 a varianta 2
BuBBleS napsal(a):
no něco jsem zkusil, vylezlo z toho toto:
varianta 1 a varianta 2
obě varianty jsou skvělí, ale varianta 1 je prostě nejlepší ;) díky moc