Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ty chceš snad Fruika zabít, ne? :D
Keď to bude v ponuke, tak si hneď idem kúpiť zmenu pozadia a budem si to meniť jedna radosť :D
Lebo doteraz som to mala kúpené iba raz, ale keď mám normálne zobrazenie stránky, tak mi to neukazuje všetko, ale iba maximálne jednu postavu čo najbližšie k tomu modrému.. ale z týchto novo-vytvorených si veru budem vedieť vybrať :) (páči sa mi najmä Lost a Supernatural)
Ben 10: verze 1.
tenhle seriál zná asi málokdo, no ale mohlo by se myslet i na menší publikum :) třeba to u Fruika projde. titulků se v budoucnu seriál počítám dočká.
To je tak, když si někdo může "malovat" a někdo se hold musí učit na zkoušky... :-) Ale smekám, fakt dobrá práce. Ještě, že tu máme lidi jako ty.
Raising Hope: verze 1.
no koukám některý věci neprošly a pozadí k seriálu the killing se tam podařilo umístit hned 2x, ale už je ten výběr hned zajímavější :)
někdo mě poprosil ještě o další verzi doctora who s carlou.
takže: verze 3, verze 4, verze 5.
aby nebylo předoktorováno a měl by se vybrat jen jeden, osobně bych hlasoval pro poslední verzi 5...
ve verzi 3 je podle mě zbytečný šum (kvalitnější verzi obrázku jsem nenašel) a 4 nevím no.
Viem, že tu máte nejaké obrázky k seriálu Game of Thrones(ako som si všimla všade je Daenerys a Jamie+Rob), ale nedal by sa tu dať ešte motív s Edardom Starkom a Jonom Snowom?
Merenwen napsal(a):
Viem, že tu máte nejaké obrázky k seriálu Game of Thrones(ako som si všimla všade je Daenerys a Jamie+Rob), ale nedal by sa tu dať ešte motív s Edardom Starkom a Jonom Snowom?
no tak jsem něco zkusil. nevím, jaké budou ohlasy :)
verze 1 a verze 2.