Diskuzní fórum

Hledám serial

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 1. 2013 / 07:12:29 (před 11 roky)
off

Tento seriál vysílala ČT1 byl spíše pro teenegery..bylo to o teenegerech který měli nějaký problém např. trpěli bulimii nebo se sebepoškozovali..a byli vlastně dány do toho zařízení kde jim měli pomoci..tak kdyby někdo věděl název byla bych moc vděčná

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
7. 1. 2013 / 07:18:03 (před 11 roky)
off
zuzka176 napsal(a):

Tento seriál vysílala ČT1 byl spíše pro teenegery..bylo to o teenegerech který měli nějaký problém např. trpěli bulimii nebo se sebepoškozovali..a byli vlastně dány do toho zařízení kde jim měli pomoci..tak kdyby někdo věděl název byla bych moc vděčná

nebude to toto
https://www.serialzone.cz/serial/cesta-vzhuru/

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 1. 2013 / 07:18:24
zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 1. 2013 / 07:24:56 (před 11 roky)
off

ano je to ono moc děkujuu :)

alfak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
9. 2. 2013 / 21:05:05 (před 11 roky)
off

serial o dopravnich zacpach ve velkejch mestech. celej dil byl o jednom mestu a jak to vyresili,nekdy dost kurioznim zpusobem ,ale funkcnim .....hledam to uz dlouho a marne,jestli vite nazev tak mi udelate radost,diky

kakava
23. 2. 2013 / 12:03:49 (před 11 roky)
off

Hladam nemecky serial zo skolskeho prostredia kde sa typek zamiloval do baletky a jeden chalan sa vzdy pokusal zbalit ucitelku pls pomozte mi

Annika
15. 3. 2013 / 11:59:23 (před 11 roky)
off

Dobrý den, prosím o radu, kde můžu najít další díly ke stažení a to seriálu Friday Night Lights? Našla jsem jen do 2. série 10 dílu. Předem díky.

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
15. 3. 2013 / 13:40:23 (před 11 roky)
off

Na uložto je torrent všech pěti sérií, z toho jsem stahovala já, ale myslím, že na to moc neseděly české titulky.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
Kroupenka
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 5. 2013 / 16:19:59 (před 11 roky)
off

Chtěla bych se podívat na nějaký dobrý seriál kde se hodně používá černý humor. Znáte nějaký takový?