Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojte, podla napovedy ma byt serial zaradeny v zanru Animovany. Presiel som vsetky animovane serialy a trofej som nenasiel. Je vsetko tak ako ma byt?
Mě by spíš zajímalo, jak vypadá. V popisu se píše, že musíme kliknout na odkaz, ale na jaký? Je to přímo malá trofejička, nebo jen "náhodný" řádek v textu? :-)
Už je to teda nějaký ten pátek, co jsem Ztracenou trofej chytil naposledy ( přestalo mě to už pak bavit :-), ale co si pamatuji, tak jak je popis seriálu, tak tam dole pod tím byl nápis: "Tady je ztracená trofej. Chyť si ji!" nebo něco takovýho a musí se na ten nápis kliknout.
Locke napsal(a):
Už je to teda nějaký ten pátek, co jsem Ztracenou trofej chytil naposledy ( přestalo mě to už pak bavit :-), ale co si pamatuji, tak jak je popis seriálu, tak tam dole pod tím byl nápis: "Tady je ztracená trofej. Chyť si ji!" nebo něco takovýho a musí se na ten nápis kliknout.
ach, jaké zklamání :( čekala jsem nějaký pěkný obrázek :D
tady to máte černé na bílém :D
dalo by sa nejako zabranit aby ludia na tuto hru nepouzivali skripty, lebo to potom odradza ostatnych ludi, aby sa tiez zapojili do tejto hry.
xbulkoj napsal(a):
dalo by sa nejako zabranit aby ludia na tuto hru nepouzivali skripty, lebo to potom odradza ostatnych ludi, aby sa tiez zapojili do tejto hry.
A podle čeho se to poznává?