Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Poirot napsal(a):
2 a pol hodiny som zabil hľadaním trofeje v rodinných seriáloch a nič. Kašlem nato, ihneď teraz natrvalo zapínam Adblock a už sa o trofej nikdy anilen nepokúsim. Škoda času.
Evidentne si hľadal blbo :D
phoboska napsal(a):
Evidentne si hľadal blbo :D
:D já ani nevím jak poznám, že je trofej v seriálu... jak vypadá nebo tak. To si najedu na seriál a ona na mě prostě "vyskočí"?
MichelleCZSP napsal(a):
:D já ani nevím jak poznám, že je trofej v seriálu... jak vypadá nebo tak. To si najedu na seriál a ona na mě prostě "vyskočí"?
Niekde tu na SZ bola fotka, ako to vyzerá, ale neviem to dohladať. Ono je to v podstate len veta, niečo v zmysle "Hele tady je ztracená trofej, tak si ji chyť", nachádza sa medi obsahom a obsadením.
phoboska napsal(a):
Niekde tu na SZ bola fotka, ako to vyzerá, ale neviem to dohladať. Ono je to v podstate len veta, niečo v zmysle "Hele tady je ztracená trofej, tak si ji chyť", nachádza sa medi obsahom a obsadením.
Byla ale ten odkaz už nefunguje :( je to hned na první stránce
Díky, zkusím teda hledat dál... třeba se mi to jednou povede. :)
hacker3985 napsal(a):
Byla ale ten odkaz už nefunguje :( je to hned na první stránce
Holt, som slepá ako netopier :) Ďakujem.
takto nejako to vypada
Tak jsem projel celou sekci komedií a trofej tam není... Ztracené 3 hodiny času.