Diskuzní fórum

Ztracená trofej

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

xbulkoj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 3. 2013 / 13:55:28 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

A podle čeho se to poznává?

Tak ked nekdo najde trofej mezi 1400 serialmy za menej ako 5 minut a dokonca vice krat po sebe tak ja nevim co si mam o tom myslet.

roxie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 3. 2013 / 19:03:52 (před 11 roky)
off

jj, taky mi to přijde zajímvý :)

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
26. 3. 2013 / 08:21:56 (před 11 roky)
off

Zdar lidi :)
Skripty na to nemám, ale trochu ulehčený to je. Otevírám hromadně víc linků v jednom okně a pak v něm hledám slovíčko "chyť". Je to rychlejší, než proklikání po jednom, ale zatěžuje to prohlížeč jak prase :D

Slibuju, že už toho nechám. Když člověk něco přelstí, většinou ho to stejně přestane bavit.

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 3. 2013 / 08:22:45
Kytka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 20 | Zipper
26. 3. 2013 / 10:23:37 (před 11 roky)
off
Biskin napsal(a):

Skripty na to nemám, ale trochu ulehčený to je. Otevírám hromadně víc linků v jednom okně a pak v něm hledám slovíčko "chyť". Je to rychlejší, než proklikání po jednom, ale zatěžuje to prohlížeč jak prase :D

Slibuju, že už toho nechám. Když člověk něco přelstí, většinou ho to stejně přestane bavit.

A já si říkala, že jenom štěstí to být nemůže:).

Holt a hold jsou slova s rozdílným významem.
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
26. 3. 2013 / 12:56:00 (před 11 roky)
off
Biskin napsal(a):

to jsi neměl říkat, teď to tam budou dělat všici a bude hledání ještě obtížnější :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
26. 3. 2013 / 16:37:34 (před 11 roky)
off
Marťa napsal(a):

to jsi neměl říkat, teď to tam budou dělat všici a bude hledání ještě obtížnější :D

Já už jsem se bavil s Fruikem, jak by se to dalo zabezpečit :) Navíc jsem neprozradil, jak a kam to otvírám najednou :)

xbulkoj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 54 | Jack Shephard
26. 3. 2013 / 17:42:59 (před 11 roky)
off

Ja by som sa chcel najskor ospravedlnit, ze som tak vyskocil. Mozno to bolo z frustracie ze sa mi nedarilo byt rychlejsie. A dakujem Biskinovi ze sa chce pricinit o vylepsienie tohto webu.

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 3. 2013 / 17:43:16
TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 6. 2013 / 22:26:40 (před 11 roky)
off

mna by zaujímalo, ako je možné, že vždy ked sa pozriem na "Kdo, kdy a kde nalezl ztracenou trofej" stále tam figuruje jedna osoba...ako je to možné?

tess_teress
roxie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 6. 2013 / 23:18:26 (před 11 roky)
off

nene jsou dve ty jmena :D :D :D

TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
15. 6. 2013 / 09:56:44 (před 11 roky)
off
roxie napsal(a):

nene jsou dve ty jmena :D :D :D