Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
A podle čeho se to poznává?
Tak ked nekdo najde trofej mezi 1400 serialmy za menej ako 5 minut a dokonca vice krat po sebe tak ja nevim co si mam o tom myslet.
jj, taky mi to přijde zajímvý :)
Zdar lidi :)
Skripty na to nemám, ale trochu ulehčený to je. Otevírám hromadně víc linků v jednom okně a pak v něm hledám slovíčko "chyť". Je to rychlejší, než proklikání po jednom, ale zatěžuje to prohlížeč jak prase :D
Slibuju, že už toho nechám. Když člověk něco přelstí, většinou ho to stejně přestane bavit.
Biskin napsal(a):
Skripty na to nemám, ale trochu ulehčený to je. Otevírám hromadně víc linků v jednom okně a pak v něm hledám slovíčko "chyť". Je to rychlejší, než proklikání po jednom, ale zatěžuje to prohlížeč jak prase :D
Slibuju, že už toho nechám. Když člověk něco přelstí, většinou ho to stejně přestane bavit.
A já si říkala, že jenom štěstí to být nemůže:).
Biskin napsal(a):
to jsi neměl říkat, teď to tam budou dělat všici a bude hledání ještě obtížnější :D
Marťa napsal(a):
to jsi neměl říkat, teď to tam budou dělat všici a bude hledání ještě obtížnější :D
Já už jsem se bavil s Fruikem, jak by se to dalo zabezpečit :) Navíc jsem neprozradil, jak a kam to otvírám najednou :)
Ja by som sa chcel najskor ospravedlnit, ze som tak vyskocil. Mozno to bolo z frustracie ze sa mi nedarilo byt rychlejsie. A dakujem Biskinovi ze sa chce pricinit o vylepsienie tohto webu.
mna by zaujímalo, ako je možné, že vždy ked sa pozriem na "Kdo, kdy a kde nalezl ztracenou trofej" stále tam figuruje jedna osoba...ako je to možné?
nene jsou dve ty jmena :D :D :D
roxie napsal(a):
nene jsou dve ty jmena :D :D :D
no ale aj tak :D