Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsou asi prostě dobří :-)
Dneska jsem projel všechno, co se hodí k nápovědě, a prostě to tam není, tak to by mě zajímalo, kde se schovává
Metal Lord napsal(a):
Dneska jsem projel všechno, co se hodí k nápovědě, a prostě to tam není, tak to by mě zajímalo, kde se schovává
tak to asi spatne, protoze to bylo hned mezi prvnima
Mik napsal(a):
tak to asi spatne, protoze to bylo hned mezi prvnima
Tak to jedině, že by měl jinou podobu, protože jsem si ho fakt nikde nevšiml :)
Taky už nevěřím, že nalezení ztracené trofeje je jen o štěstí, stačí se podívat....člověk už ani nemá chuť hledat...jak může někdo opakovaně během pár minut nebo vteřin najít ztracenou trofej, to nechápu....
milcal napsal(a):
Taky už nevěřím, že nalezení ztracené trofeje je jen o štěstí, stačí se podívat....člověk už ani nemá chuť hledat...jak může někdo opakovaně během pár minut nebo vteřin najít ztracenou trofej, to nechápu....
plně souhlasím :) :(
roxie napsal(a):
plně souhlasím :) :(
no odpověď je docela jednoduchá (aspoň si to myslím) vytvoří se skript který prohledává web a hledá určité slovo/větu, teoreticky by to mělo fungovat ale moje programovací znalosti jsou mizerný, takže jestli by to v reálu fungovalo nevím
Hacker3985 napsal(a):
moje programovací znalosti jsou mizerný
To moc nesedí s tvojí přezdívkou. :)
Eliijah napsal(a):
To moc nesedí s tvojí přezdívkou. :)
a)IT je velká oblast a nemůžeš rozumět všemu :)
b)znáš původní význam toho slova? :)
Čafte! Asi som slepúch, ale kde presne sa nachádza nápoveda k hľadaniu trofeje? Thx