Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mik napsal(a):
:-D
ale tak to normalni uzivatele nenajdou ne? pokud teda neprojdou vsechny serialy
stačilo to napsat do googlu.
to jsem zkousel normalne i pres prikaz site, ale vypsalo mi to jen clanky/bleskovky a pak par profilu, kde to bylo v popisu
Mik napsal(a):
to jsem zkousel normalne i pres prikaz site, ale vypsalo mi to jen clanky/bleskovky a pak par profilu, kde to bylo v popisu
jo, to byl správný postup, stačilo to ještě nějak upřesnit (já použil slovíčko "minut", které se nachází na profilových stránkách) a nastavit doslovné vyhledávání. pak ti ty seriály vyjedou na první stránce...
To by mne zajímalo, jak někdo (nejmenovaný) najde pravidelně trofej během pár vteřin mezi stovkami seriálů....:-(
milcal napsal(a):
To by mne zajímalo, jak někdo (nejmenovaný) najde pravidelně trofej během pár vteřin mezi stovkami seriálů....:-(
to je jednoduché. podvádí.
milcal napsal(a):
Za prvé mezi mnoha tisíci seriály, ne stovkami. A za druhé, kde vidíš, že najde trofej během několika vteřin? Já to nikde nevidím. Mezi jednotlivými nálezy je několikahodinová pauza, naposledy nějakých 12 hodin.
Po 12 hodinách sa objavila nejaká nápoveda a milcal začal podľa nej hľadať, ale bolo to zbytočné, pretože po chvíli už bola nájdená... si teda myslím.
Mummy napsal(a):
Po 12 hodinách sa objavila nejaká nápoveda a milcal začal podľa nej hľadať, ale bolo to zbytočné, pretože po chvíli už bola nájdená... si teda myslím.
ani ta nápověda většinou není dostatečná, aby to člověk našel rychle. jedna věc je poměrně jistá. lidé, kteří dokážou najít ztracenou trofej prakticky každý den, podvádí...
taky si myslím že to tak bylo míněné.. někdo to našel během pár vteřin po nápovědě mezi stovkami seriálů... ale je to jen moje dedukce, nesleduji to pořád :D :D