Diskuzní fórum

Ztracená trofej

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 11. 2013 / 16:33:15 (před 11 roky)
off
Mik napsal(a):

:-D
ale tak to normalni uzivatele nenajdou ne? pokud teda neprojdou vsechny serialy

stačilo to napsat do googlu.

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
20. 11. 2013 / 17:09:03 (před 11 roky)
off

to jsem zkousel normalne i pres prikaz site, ale vypsalo mi to jen clanky/bleskovky a pak par profilu, kde to bylo v popisu

BuBBleS
20. 11. 2013 / 17:16:37 (před 11 roky)
off
Mik napsal(a):

to jsem zkousel normalne i pres prikaz site, ale vypsalo mi to jen clanky/bleskovky a pak par profilu, kde to bylo v popisu

jo, to byl správný postup, stačilo to ještě nějak upřesnit (já použil slovíčko "minut", které se nachází na profilových stránkách) a nastavit doslovné vyhledávání. pak ti ty seriály vyjedou na první stránce...

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 11. 2013 / 00:26:20 (před 10 roky)
off

Pokaždé mi to uteče o kousek..to není feer...:D :D

milcal
VIP | Cool level: 48 | Sarah Walker
12. 1. 2014 / 13:30:08 (před 10 roky)
off

To by mne zajímalo, jak někdo (nejmenovaný) najde pravidelně trofej během pár vteřin mezi stovkami seriálů....:-(

Hlavně neubližovat...
BuBBleS
12. 1. 2014 / 13:37:19 (před 10 roky)
off
milcal napsal(a):

To by mne zajímalo, jak někdo (nejmenovaný) najde pravidelně trofej během pár vteřin mezi stovkami seriálů....:-(

to je jednoduché. podvádí.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
12. 1. 2014 / 14:18:11 (před 10 roky)
off
milcal napsal(a):

Za prvé mezi mnoha tisíci seriály, ne stovkami. A za druhé, kde vidíš, že najde trofej během několika vteřin? Já to nikde nevidím. Mezi jednotlivými nálezy je několikahodinová pauza, naposledy nějakých 12 hodin.

Aby tě sežral velkej pes!
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 1. 2014 / 14:18:37
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
12. 1. 2014 / 14:22:44 (před 10 roky)
off

Po 12 hodinách sa objavila nejaká nápoveda a milcal začal podľa nej hľadať, ale bolo to zbytočné, pretože po chvíli už bola nájdená... si teda myslím.

www.supernatural.cinemaview.sk
BuBBleS
12. 1. 2014 / 14:25:32 (před 10 roky)
off
Mummy napsal(a):

Po 12 hodinách sa objavila nejaká nápoveda a milcal začal podľa nej hľadať, ale bolo to zbytočné, pretože po chvíli už bola nájdená... si teda myslím.

ani ta nápověda většinou není dostatečná, aby to člověk našel rychle. jedna věc je poměrně jistá. lidé, kteří dokážou najít ztracenou trofej prakticky každý den, podvádí...

roxie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 1. 2014 / 14:26:12 (před 10 roky)
off

taky si myslím že to tak bylo míněné.. někdo to našel během pár vteřin po nápovědě mezi stovkami seriálů... ale je to jen moje dedukce, nesleduji to pořád :D :D