Diskuzní fórum

Ztracená trofej

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 1. 2014 / 15:09:59 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

ani ta nápověda většinou není dostatečná, aby to člověk našel rychle. jedna věc je poměrně jistá. lidé, kteří dokážou najít ztracenou trofej prakticky každý den, podvádí...

to mi řekni jak :-) myslím si, že tu nejde o podvod, ale o neskutečnou trpělivost, nebo dobré propočty :-) navíc, jak přesně chceš podvádět někde, kde máš něco hledat, ale není řečeno, jak to máš hledat? :-)

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 1. 2014 / 15:16:20 (před 10 roky)
off
Marťa napsal(a):

to mi řekni jak :-) myslím si, že tu nejde o podvod, ale o neskutečnou trpělivost, nebo dobré propočty :-) navíc, jak přesně chceš podvádět někde, kde máš něco hledat, ale není řečeno, jak to máš hledat? :-)

nevím, kde žiješ, ale podvádět se dá prakticky ve všem... není na to potřeba žádná trpělivost a už vůbec ne propočty, ty jsou zde k ničemu. stačí vědět, jak je ztracená trofej na stránce prezentovaná, a pak ti už stačí pomocí jednoduchého programu projet všechny seriály na stránce a zkoušet tam výskyt té ztracené trofeje hledat. jedním kliknutím se ti tak vrátí seriál, kde se ztracená trofej nachází... takový prográmek ti spíchne kde kdo, není to nic náročného...

HateMePls
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 1. 2014 / 16:28:13 (před 10 roky)
off

S váma je sranda :)

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 1. 2014 / 21:15:35 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

nevím, kde žiješ, ale podvádět se dá prakticky ve všem... není na to potřeba žádná trpělivost a už vůbec ne propočty, ty jsou zde k ničemu. stačí vědět, jak je ztracená trofej na stránce prezentovaná, a pak ti už stačí pomocí jednoduchého programu projet všechny seriály na stránce a zkoušet tam výskyt té ztracené trofeje hledat. jedním kliknutím se ti tak vrátí seriál, kde se ztracená trofej nachází... takový prográmek ti spíchne kde kdo, není to nic náročného...

náhodou, jednou jsem to pozorovala a byla jsem schopná asi měsíc trefovat žánr, kde ztracená trofej byla s přesností na 92%, i když sama nevím jak, tak možná šlo jen o safra štěstí :D

a kde žiju? ve své bublince, kde dobří a slušní lidé ještě nevymřeli :D
a navíc je pro mě celá ta IT věc něco magického, já jsem schopná poznat myšku od klávesnice a zvládám jednodušší úkony, včetně stahování seriálů, ale víc už ne :D proto je pro mě představa vytvořeného programu na hledání ztracené trofeje něco neskutečného :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
24. 1. 2014 / 20:47:10 (před 10 roky)
off

Mam dotaz, ztracena trofej prosla nejakou zmenou? Od minuleho vykendu ji vubec nevidim. Tedka jsem to zkousel krome firefoxu i ve chromu a zase jsem ji nevidel ani v jednom.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
24. 1. 2014 / 21:03:09 (před 10 roky)
off
Mik napsal(a):

Mam dotaz, ztracena trofej prosla nejakou zmenou? Od minuleho vykendu ji vubec nevidim. Tedka jsem to zkousel krome firefoxu i ve chromu a zase jsem ji nevidel ani v jednom.

objavuje sa iba vyvoleným :D :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 1. 2014 / 23:03:08 (před 10 roky)
off
Mik napsal(a):

Jen se nezobrazuje těm s adblockem.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
HateMePls
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 1. 2014 / 23:03:31 (před 10 roky)
off
Mik napsal(a):

Před 11 dny byl "update", od té doby se zobrazuje pouze redaktorům.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 1. 2014 / 23:09:48 (před 10 roky)
off
HateMePls napsal(a):

Před 11 dny byl "update", od té doby se zobrazuje pouze redaktorům.

To je taky možnost. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
milcal
VIP | Cool level: 48 | Sarah Walker
25. 1. 2014 / 08:37:45 (před 10 roky)
off
Mik napsal(a):

Kolikrát jsem na seriálu, kde ji pak někdo najde, víckrát, už i pětkrát, taky ve více prohlížečích...a žádný adblock nemám....zrušit ztracenou trofej.....

Hlavně neubližovat...