Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Jen se nezobrazuje těm s adblockem.
adblock prave nemam a nic novyho jsem posledni dva tydny neinstaloval
Tiež sa mi to stalo, raz som hľadala podľa zobrazenej nápovedy, preklikala som sa síce iba cca 50timi seriálmi na začiatku (sekal mi net), ale potom, keď som sa išla pozrieť, v akom seriáli bola, tak to bol práve jeden z tých, ktoré som mala rozkliknuté...
A ešte som zabudla napísať, že sa mi to stalo tak pred týždňom (+-) a adblock nemám.
milcal napsal(a):
Kolikrát jsem na seriálu, kde ji pak někdo najde, víckrát, už i pětkrát, taky ve více prohlížečích...a žádný adblock nemám....zrušit ztracenou trofej.....
zase treba upokojiť hormóny a nie sem takéto somariny písať...doteraz to vždy všetkým fungovalo, len teda v posledných dňoch tam je asi nejaký problém, kt. verím, že Fruiko vyrieši...ja som sa napríklad nikdy nedostal do tabuľky s najvyšším zárobkom za deň v Tradegame a tiež sem nepíšem, aby sa tá hrala zrušila...to kde sme??
nic nerušit, hledání trofeje je sranda :D ale inekafe se musí trošku zklidnit :D ne dělám si srandu, ale hledám hledám - mrknu a hle kdo našel trofej :)) ale o tom to je ;))
Já jsem asi vážně hodně blbá, do teď tu hru nechápu :D
Je fakt, že už se mi několikrát stalo, že to v noci po tý nápovědě projedu všechno a nic. A druhý den vidím, že to někdo našel na seriálu na kterém jsem byla. Vždycky se vztekám a nevím, proč mi to nejde.
Ale hlavu si s tím nelámu. Jsou tu lepší věci. Trofej je jen o klikání na seriály, to pro mě nemá žádný napětí ze hry :-)
Tak jo, asi jsem blbec, ale kde mám hledat tu nápovědu která mi poradí kde se ukrývá ztracená trofej?
cool.kira napsal(a):
Tak jo, asi jsem blbec, ale kde mám hledat tu nápovědu která mi poradí kde se ukrývá ztracená trofej?
priamo na stránke https://www.serialzone.cz/web/ztracena-trofej/
hneď pod nápisom "Kdo, kdy a kde nalezl ztracenou trofej"...objaví sa tam vždy po 12 hodinách(ak nikto v tom čase nenájde trofej)...naposledy som ju našiel ja pred 10 hodinami, takže sa tam objaví do 2 hodín, neviem kedy presne...
inekafe napsal(a):
priamo na stránke https://www.serialzone.cz/web/ztracena-trofej/
hneď pod nápisom "Kdo, kdy a kde nalezl ztracenou trofej"...objaví sa tam vždy po 12 hodinách(ak nikto v tom čase nenájde trofej)...naposledy som ju našiel ja pred 10 hodinami, takže sa tam objaví do 2 hodín, neviem kedy presne...
Děkuji
dvakrát jsem projel všechny seriály podle nápovědy a nic jsem nenašel. Co dělám špatně?