Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
STOUPA napsal(a):
dvakrát jsem projel všechny seriály podle nápovědy a nic jsem nenašel. Co dělám špatně?
To mám taky. Kolem sedmý ráno jsem koukala na ty Zašlapaný projekty a nic. Nemám Adblock. Takže fakt nemám tucha, proč nikdy nenaskočí
Tulrika napsal(a):
To mám taky. Kolem sedmý ráno jsem koukala na ty Zašlapaný projekty a nic. Nemám Adblock. Takže fakt nemám tucha, proč nikdy nenaskočí
Spíše to bude tím, že byl někdo rychlejší. Poslední týden se mi vůbec nedaří a vždy je někdo o fous rychlejší než já. Však co, je to jen hra.
wanilka30 napsal(a):
Spíše to bude tím, že byl někdo rychlejší. Poslední týden se mi vůbec nedaří a vždy je někdo o fous rychlejší než já. Však co, je to jen hra.
Tím to nebylo. Ta trofej se našla až za dvě hodiny. Už se mi to párkrát stalo, ale nevím čím to je :-)
Nevím, jestli se to děje jenom mně, ale mám tam napsaný text nápovědy, ale na konci je jenom prázdné místo, není tam napsaný ten žánr.
AmyG napsal(a):
Nevím, jestli se to děje jenom mně, ale mám tam napsaný text nápovědy, ale na konci je jenom prázdné místo, není tam napsaný ten žánr.
No jo :D. To bude nějaký seriál bez žánru :D.
martina.sal12 napsal(a):
Můžu někde zjistit kolik jsem našla trofejí?
taky by mě to zajímalo
Co já vím, tak je to vidět jenom v tom žebříčku rekordmanů.
kolik clovek nasel ztracenych trofeji se da zjistit ve vypisu ziskanych kreditu
Mik napsal(a):
kolik clovek nasel ztracenych trofeji se da zjistit ve vypisu ziskanych kreditu
Aneb
https://www.serialzone.cz/giftshop/historie