Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já třeba našla v jeden den dvě za sebou a stejně mám kredity jen za jednu... :D
Drunk_Queen napsal(a):
Já třeba našla v jeden den dvě za sebou a stejně mám kredity jen za jednu... :D
Aneb "fuck" zde:
https://www.serialzone.cz/web/faq/kredity/
Konkrétne paragraf 3, riadok 2, cituji:
fuck napsal(a):
15 kreditů za nalezení ztracené trofeje (i v případě že už u ní máte 5 hvězdiček) – jednou denně
inekafe napsal(a):
Aneb "fuck" zde:
https://www.serialzone.cz/web/faq/kredity/
Konkrétne paragraf 3, riadok 2, cituji:
Snad promineš, že jsem to nezformulovala líp. O tomhle vím, jen jsem narážela na to, že to nemusí být spolehlivé počítadlo trofejí.
Drunk_Queen napsal(a):
Snad promineš, že jsem to nezformulovala líp. O tomhle vím, jen jsem narážela na to, že to nemusí být spolehlivé počítadlo trofejí.
A ja som podal definitívny dôkaz, that's all. :D Je tam jasne napísané "jednou denně", čo znamená, že môžeš nájsť trofej aj 100x denne, ale dostaneš iba 15 kreditov. Nech si to týpek, čo sa pýtal, môže aj overiť... a nie len kecy a kecy od vás dvoch. ;D
inekafe napsal(a):
A ja som podal definitívny dôkaz, that's all. :D Je tam jasne napísané "jednou denně", čo znamená, že môžeš nájsť trofej aj 100x denne, ale dostaneš iba 15 kreditov. Nech si to týpek, čo sa pýtal, môže aj overiť... a nie len kecy a kecy od vás dvoch. ;D
Jen jsem zareagovala na předchozí dva uživatele, kteří tvdili, že zjistit počet trofejí lze pomocí přiřazených kreditů a řekla, že to není 100% spolehlivé. That's all, tak ze mě, prosím, nedělej nováčka, co se ptá, kde se tady dají přehrávat epizody :D.
Drunk_Queen napsal(a):
...tak ze mě, prosím, nedělej nováčka, co se ptá, kde se tady dají přehrávat epizody :D.
To tady jako nejde? Proč já se tu registroval :(
Drunk_Queen napsal(a):
Jen jsem zareagovala na předchozí dva uživatele, kteří tvdili, že zjistit počet trofejí lze pomocí přiřazených kreditů a řekla, že to není 100% spolehlivé. That's all, tak ze mě, prosím, nedělej nováčka, co se ptá, kde se tady dají přehrávat epizody :D.
Nerobil som z teba žiadneho nováčika, ja som to písal ako doplnok k tvojej odpovedi, omg. :D Už si konečne rozumieme? :D
Fruiko napsal(a):
Tak moment... čože?! Ja som počul, že keď sa dostaneš na 100-tý level, tak sa ti táto možnosť odomkne. Preto sa snažím čo najskôr vyšplhať na Homera Simpsona. :D
Fruiko napsal(a):
Taky mě to zklamalo. Jako nechápu, proč sem ti lidi lezou. Logicky, ne? Když to má v názvu "seriál", tak si je tady budu moct pouštět, ne? Zbytečná stránka, která mi při registraci ukradla kus života, který se mi už nevrátí :/
inekafe napsal(a):
Nerobil som z teba žiadneho nováčika, ja som to písal ako doplnok k tvojej odpovedi, omg. :D Už si konečne rozumieme? :D
Jo tak, já myslela, že na mě seš zlej :/ :D
Drunk_Queen napsal(a):
Jo tak, já myslela, že na mě seš zlej :/ :D
Na teba? A zlý?! Never-ever. :D Alebo ešte výstižnejšie slovami Homera Simpsona. ;D
2 a pol hodiny som zabil hľadaním trofeje v rodinných seriáloch a nič. Kašlem nato, ihneď teraz natrvalo zapínam Adblock a už sa o trofej nikdy anilen nepokúsim. Škoda času.