Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, mám prosbu. Neznáte někdo podobný seriál jako je Chuck, Scrubs, HIMYM, Big bang theory, možná i Přátelé apod.? Díky za odpověď.
Zkus Happy Endings. Sice je to slabší, ale dá se :)
https://www.serialzone.cz/serial/happy-endings/
Nebo New Girl, Modern Family. :)
Sú to všetko moje obľúbené seriály, takže z ďalších mojich obľúbencov mi napadá sitcom 2 Broke Girls, alebo z tých starších Frasier.
100 Questions, hodne se mi to libilo, je to na zpusob HIMYM, jen skoda ze to ma pouze 6 dilu
Nechcem zakladat novu temu, preto to dam sem. Vedeli by ste mi poradit serial, najviac sa mi pacili The Wire, The Shield a Sherlock, dalej som videl Dexter, Oz, Wallander, Whitechapel, The Killing, Suits, Luther, Homeland, Boardwalk Empire a este nejake dalsie. Vedeli by ste mi poradit nieco podobne ako som spominal, nejake napinave krimi alebo dramu? Nie vsak krimi, kde sa kazdu epizodu riesi iny pripad. Dakujem za tipy.
tak me napada misfits, house, breaking bad (ten bych dle tveho vkusu doporucoval) + life on mars UK, heroes a chuck... takova paradni 40minutovky :)
Hunted, The Hour.
Nikita.
Vdaka za rychle odpovede, zo spominanych som nevidel len Hunted a Misfits, pozriem sa na to, co je to zac :-)