Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hacker3985 napsal(a):
no když jsem to posluchal tak mi to něco připomínalo ale nemohl jsem si vzpomenout na název tak jsem prolezl svoje hodnocení a měl jsem štěstí :D
a tady zadání
lost paradise?
sa20sena napsal(a):
lost paradise?
ne
Matuush napsal(a):
škoda, že si neujíždím na asijských manga seriálech, jinak bych sem mohla dát ještě lepší intro, které mě teď napadlo :D
teď s prominutím trochu odbočím, ale nedá se na to koukat... "asijské manga seriály" NEEXISTUJÍ, říká se tomu anime, i označení kreslené seriály z Japonska (příp. ještě z Asie) by byl lepší, byť špatný :-)
Tsubasa Chronicle? :)
Marťa napsal(a):
teď s prominutím trochu odbočím, ale nedá se na to koukat... "asijské manga seriály" NEEXISTUJÍ, říká se tomu anime, i označení kreslené seriály z Japonska (příp. ještě z Asie) by byl lepší, byť špatný :-)
odkdy asijské neznamená z Asie?! :D
sorry, ale jelikož se v tomto tématu očividně nevyznám, nemusíš z mého vtípku okamžitě dělat vědu ;)
iVonka napsal(a):
Tsubasa Chronicle? :)
ne to to taky není
nápověda: není v databázi serialzone a má pouze 12 dílů
Tak Ga Rei Zero? :D
iVonka napsal(a):
Tak Ga Rei Zero? :D
Jo ten to je :D
Jé! :D
Skúste toto
Vôbec neviem odhadnúť, čo je pre vás ťažké alebo ľahké xD snáď s tým nebude problém :D
iVonka napsal(a):
Jé! :D
Skúste toto
Vôbec neviem odhadnúť, čo je pre vás ťažké alebo ľahké xD snáď s tým nebude problém :D
Absolutely Fabulous? (ať žijou openingy s textem:D)