Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Gartepka napsal(a):
tak já se toho ujmu: http://picosong.com/RjCy/
Daria
(Môže mi niekto povedať, ako to nahrávate? Lebo keď to napr. pustím na youtube a tak nahrávam na vocaroo.com, tak bud to je nahlas, alebo potichu, alebo to tak chrapčí.)
Lill napsal(a):
Daria
(Môže mi niekto povedať, ako to nahrávate? Lebo keď to napr. pustím na youtube a tak nahrávam na vocaroo.com, tak bud to je nahlas, alebo potichu, alebo to tak chrapčí.)
Já to třeba nejdřív stáhnu z youtube pomocí aTubeCatcher a pak to jako mp3 nahraju na vocaroo ;)
Ruthiee napsal(a):
Já to třeba nejdřív stáhnu z youtube pomocí aTubeCatcher a pak to jako mp3 nahraju na vocaroo ;)
Aha, tak ďakujem, mne z youtube vždy sťahuje sestra :D Nabudúce to tak vyskúšam, ale ak sa dnes potvrdí, že môj tip je správny, môže zase dať niekto namiesto mňa (už snáď posledný krát) :)
Lill napsal(a):
Daria
Správě, takže zase zadáváš :D
PS: já používám picosong.com - tam se nahrává rovnou mp3 - vacaroo mi taky moc nejde
když nikdo nezadal tak tady nové zadání a jinak na vocaroo jde i uploadovat
Hmm, připomíná mi to Ikimono Gakari, takže tipnu... Naruto? :)
Ajka napsal(a):
Hmm, připomíná mi to Ikimono Gakari, takže tipnu... Naruto? :)
ne, tohle má o hodně mín dílů :D
tak přidám že běžel v roce 2012 a měl pouze 25 epizod
neříkej, že je to Sword Art Online
(a kdyby náhodou ano, tak ať zadává někdo jiný :-))
Marťa napsal(a):
neříkej, že je to Sword Art Online
(a kdyby náhodou ano, tak ať zadává někdo jiný :-))
Ano je to SAO :D