Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
TADY to je
Torchwood, Miracle Day?
“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Kaelee napsal(a):
Torchwood, Miracle Day?
Presne tak, schvalne jsem dala znelku ze 4. serie aby to nebylo tak lehke :-P.
Je to na tobe.
Missa08 napsal(a):
Presne tak, schvalne jsem dala znelku ze 4. serie aby to nebylo tak lehke :-P.
Je to na tobe.
Jsem Whovian, na mě si nikdo nepříjde :D
Tak TADY něco, předpokládám že lehkého :)
“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 8. 2013 / 11:13:53
Crossing Lines :-)
Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
Sheerwood napsal(a):
Crossing Lines :-)
Tak tak :)
Tak TADY přidávám něco hodně lehkého.
Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
Ochránce?
Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Sanctuary?
Kaelee napsal(a):
Sanctuary?
správně,zadávej