Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zná někdo tento užasný britský seriál co si oněm myslíte ?
Rimmerson napsal(a):
Zná někdo tento užasný britský seriál co si oněm myslíte ?
známe, ABC dělá pro příští sezónu vlastní verzi, zatím dostala pilotovou objednávku :)
To mi právě totálně zkazilo den oproti pár vyjímkách končej usa předělávky katastrofou např: Inbetweeners, Red Dwarf, skins atd. Ty amíci prostě musej furt něco kopčit :D
Rimmerson napsal(a):
To mi právě totálně zkazilo den oproti pár vyjímkách končej usa předělávky katastrofou např: Inbetweeners, Red Dwarf, skins atd. Ty amíci prostě musej furt něco kopčit :D
IT Crowd US, Office (US), Elementary, jasně :) ale zas když to vezme do ruky schopný člověk, tak to vůbec není špatné. A co, třeba se to nedostane do další fáze ;)
No třeba ne ale i tak zůstanu u britské verze jako u inbetweeners :D A MTV ukázalo u jejich USA verze že jsou neschopní :D
Rimmerson napsal(a):
No třeba ne ale i tak zůstanu u britské verze jako u inbetweeners :D A MTV ukázalo u jejich USA verze že jsou neschopní :D
Matně si vzpomínám, jestli MTV kdy u nějakého seriálu ukázala, že je vůbec schopná :D
Oni to maj snad jak nova s ordinací hlavně rychle a levně a kvalita je jedno :DDDD
Rimmerson napsal(a):
Oni to maj snad jak nova s ordinací hlavně rychle a levně a kvalita je jedno :DDDD
nene, takhle to v Americe nefunguje. Seriál jako Ulice nebo Ordinace tam nejde v hlavním vysílacím čase. Rychle a levně to bohužel u těchto seriálů ani jinak nejde ;) jenže tam dávají větší důraz na scénář, takže jejich seriály se dají klidně znova vysílat v zahraničí. Naše seriály by tam jednoznačně propadly ;)
No to určitě naše seriály jsou je nchábé pokusy o něco kvalitního :D A ty sledujes seriál spy ? :)
Rimmerson napsal(a):
No to určitě naše seriály jsou je nchábé pokusy o něco kvalitního :D A ty sledujes seriál spy ? :)
nene, jen jsem o něm psal teď bleskovku, tak jsem zabrousil na jeho profil.. námět ale vypadá rozhodně zajímavě :)