Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Holly: Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí: nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Tato hláška je u Červeného trpaslíka zadána dvakrát, liší se jen v mírné podobě...
Logan napsal(a):
Holly: Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí: nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Tato hláška je u Červeného trpaslíka zadána dvakrát, liší se jen v mírné podobě...
Navíc je tohle úvodní hláška, kterou začíná jeden z prvních dílů. Mám v plánu je všechny sepsat a pak hodit do pravidelností k jednotlivým dílům, takže by možná zmizeli z hlášek nadobro, aby se nevyskytovaly dvakrát... ale to je zatím "blízká" budoucnost
Já upozorňuju na svou vlastní chybu ;-). V jedné mé hlášce ze zoufalých manželek jsem místo Mary Alice napsal Marry Alice... nešlo by to opravit? Omlouvám se.....
v zoufalkách je v hláškách zkůsob místo způsob. Opravte to prosím.. děkuji
u Lostu se opakuje několik hlášek:
Kate: Kde se to tu vzalo?
Sawyer: Nejspíš z medvědí osady, jak to mám sakra vědět?
Kate: Umí s tím někdo zacházet?
Charlie: Jen stačí zmáčknout spoušť.
Shannon: Já neumím francouzsky.
Boone: O čem to mluvíš, byla jsi rok v Paříži.
Shannon: Pařit, ne mluvit francouzsky.
Shannon: Můžu se tě na něco zeptat?
Charlie: Říkal jsem si, kdy na to dojde. Ano, jasně, hraju na basovku v Drive...
Shannon: No a vyznáš se v rybaření?
Hurley: (kouká na Sawyera s brýlema) Tyjo, někdo přejel Harryho Pottera parním válcem.
Hurley: Nebyl to dinosaurus?
v hlášce:
Charlie: Carpe Diem, příteli.
Tommmy: Hele, tu fráninu... jsou ve jméně "Tommy" omylem tři M,
a v hlášce
Hurley: Zažil jsi někdy boj?
Sayid: Ve válce v zálivu.
Hurley: Nekecej, kámoš tam taky bojoval, ve 104. výsadkový. A kdes byl ty? U letectva, u pěchoty?
Sayid: V Saddámově gardě.
říká Sayid, že byl v republikánský gardě, ne v Saddámově
Verča, naninka: Opraveno.
Dva a půl chlapa - hned v první hlášce je místo "o Jakeově domácím úkolu" napsáno "o Jackově domácím úkolu"
naninka358 napsal(a):
Dva a půl chlapa - hned v první hlášce je místo "o Jakeově domácím úkolu" napsáno "o Jackově domácím úkolu"
Opraveno.
Musím se přiznat k další svojí chybě. Opět v zoufalých manželkách a zase ve jméně... V jedné hlášce jsem z nějakého důvodu napsal Marlen místo Ida... poplet sem si jména...
xxmartinxx napsal(a):
Musím se přiznat k další svojí chybě. Opět v zoufalých manželkách a zase ve jméně... V jedné hlášce jsem z nějakého důvodu napsal Marlen místo Ida... poplet sem si jména...
Opraveno.