Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak tu mám ještě jednu hlášku z Upířích deníků, která je špatně přiřazena k epizodě 2x20. Správně patří do epizody 2x19 (Klaus). Díky.
(Elena se právě dozvěděla, že Elijah a Klaus jsou bratři.)
Elijah: Jsem sice trochu postarší, ale věřím, že výraz který hledáš, je OMG.
venalce napsal(a):
Tak tu mám ještě jednu hlášku z Upířích deníků, která je špatně přiřazena k epizodě 2x20. Správně patří do epizody 2x19 (Klaus). Díky.
(Elena se právě dozvěděla, že Elijah a Klaus jsou bratři.)
Elijah: Jsem sice trochu postarší, ale věřím, že výraz který hledáš, je OMG.
opraveno :)
allyska napsal(a):
Mohla bych ještě poprosit o opravu těch, o kterých jsem psala na předchozí stránce? Jedny nebyly přiřazené a další byly přiřazené špatně. Díky. Pak už snad bude konečně všechno v pořádku.
venalce napsal(a):
Mohla bych ještě poprosit o opravu těch, o kterých jsem psala na předchozí stránce? Jedny nebyly přiřazené a další byly přiřazené špatně. Díky. Pak už snad bude konečně všechno v pořádku.
hotovo, sry, já byla mimo net a těchto hlášek jsem si nevšimla, snad už je to v pořádku :)
allyska napsal(a):
hotovo, sry, já byla mimo net a těchto hlášek jsem si nevšimla, snad už je to v pořádku :)
V naprostém pořádku :) Konečně jsou všechny hlášky k Upířím deníkům zařazené a hotové. Ještě jednou děkuji za pomoc.
omlouvám se, ale taky upozorňuju na svojí chybu- u seriálu Buffy jsem omylem přidala hlášku:
(Alex řekl Willow o tom, že viděl Buffy se Spikem na hřbitově.)
Willow: Buffy, ta věc se Spikem... Není to pravda, že ne? Ty si, víš... nespala se Spikem, že ne?
Buffy: Ne.
(Willow si oddechne.)
Buffy: Měla jsem se Spikem sex.
k dílu 03x18 Earshot, hláška ale patří do 05x18 Intervention
Našla jsem si chybu v jedné hlášce, kterou jsem nedávno přidala k Upířím deníkům. Je z epizody 2x05 (Kill or Be Killed).
Stefan: Tak co kdybychom celou tu záležitost se soupeřením o pozici alfa samce ukončili a vyhlásili příměří?
Damon: Tu samou nabídku jsem učinil tvému bratrovi. Odmítl ji. Nožem.
Tu druhou část neříká Damon ale Mason. Nechápu, jak jsem si to mohla takhle splést, ale stalo se. Předem děkuji za opravení.
venalce napsal(a):
Tu druhou část neříká Damon ale Mason. Nechápu, jak jsem si to mohla takhle splést, ale stalo se. Předem děkuji za opravení.
Leroy 'Jethro' Gibbs: Nikdy jsem neměl rýmu.
Caitlin 'Kate' Toddová: Nikdy jsi neměl rýmu?
Leroy 'Jethro' Gibbs: Taky jsem nikdy neměl chřipku.
Caitlin 'Kate' Toddová: (Po chvíli šeptem na DiNozza.) Proč mu to věřím?
Anthony DiNozzo: Kdybys byla bacil, zaútočila by jsi na Gibbse?
s02e22. SWAK (Smrtící polibek)
v castlovi jsou dvě hlášky 2x:
S01E02 - Nanny McDead-
Kate: Jak dlouho mě vlastně hodláte pronásledovat jako stín?
Castle: Těžko říct. Když píšu novou postavu, tak se nedá říct, v kterou chvíli mě múza políbí.
Kate: Myslela jsem, že zdrojem vaší inspirace jsem já.
Castle: To jste, detektive. Při mnoha činnostech.
Kate: Tak pozor, ať vás vaše inspirace nepraští.
Hlášku vložila: Zuzatko
S01E02 - Nanny McDead-
Kate Beckett: Jak dlouho mě vlastně hodláte pronásledovat jako stín?
Castle: Těžko říct. Když píšu novou postavu, tak se nedá říct, v kterou chvíli mě políbí múza.
Kate Beckett: Myslela jsem, že zdrojem vaší inspirace jsem já.
Castle: To jste, detektive, při mnoha činnostech.
Kate Beckett: Tak pozor, ať vás vaše inspirace nepraští.
Hlášku vložila: Meimei
S01E01 - Flowers for Your Grave-
Castle: Aspoň pro jednou bych byl rád, kdyby někdo přišel a řekl něco nového.
Kate: Pan Castle?
Castle: Kam to chcete?
Kate: Detektiv Kate Becketová, Newyorská policie. Chceme Vám položit několik otázek ohledně vraždy, která se odehrála dnes v noci.
Alexis: To je nový.
Hlášku vložila: Zuzatko
S01E01 - Flowers for Your Grave-
Castle (k Alexis): Aspoň pro jednou bych byl rád, kdyby někdo přišel a řekl něco nového.
Beckettová: Pane Castle?
Castle: (vytáhne tužku) Kam to chcete?
Beckettová: (vytáhne odznak) Detektiv Kate Beckettová, NYPD. Chceme vám položit pár otázek ohledně vraždy, která se odehrála dnes v noci.
Alexis: To je nové.
Hlášku vložila: Domi94