Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja by som sa len chcela opýtať, neprestali sa pridávať (resp. schvalovať) hlášky, že? Lebo už mi niektoré čakajú 10 dní na schválenie a predtým to nikdy tak dlho netrvalo..
Lill napsal(a):
Ja by som sa len chcela opýtať, neprestali sa pridávať (resp. schvalovať) hlášky, že? Lebo už mi niektoré čakajú 10 dní na schválenie a predtým to nikdy tak dlho netrvalo..
nie, nie, nemusis sa bat :) ja som mal este nedavno v cakacke hlasky spred 3 tyzdnov, takze proste asi toho redaktori maju vela a ked denne pribudne, co ja viem, 100 hlasok, tak s tym asi je roboty jak...;)
Lil, inekafe: Schvalují se pořád, ve středu bylo ještě skoro 600, momentálně jich je tady 279, takže jsem něco za těch pár dní přidala, ale nemám na to čas nonstop. :) Teď jich bylo vložených fakt hodně, nebyla jsem tu skoro týden, ale máknu na tom a ve středu bude popřidáváno všechno. ;)
LittleLexi napsal(a):
Lil, inekafe: Schvalují se pořád, ve středu bylo ještě skoro 600, momentálně jich je tady 279, takže jsem něco za těch pár dní přidala, ale nemám na to čas nonstop. :) Teď jich bylo vložených fakt hodně, nebyla jsem tu skoro týden, ale máknu na tom a ve středu bude popřidáváno všechno. ;)
nie, v pohode, ved o tom som prave pisal :) ze proste tych hlasok je strasne vela, denne ich pribudne mozno aj 100 a vsetky musite prekontrolovat, zistit, ci nie su podobne v databazi a podobne a este k tomu ich schvaluje asi iba nejaka urcita skupinka ludi, takze je to v pohode :)
Jasnačka, chápem :) Vďaka za odpoved/e :)
Práve som si všimla, že pár sa mi ich už schválilo, 6 hlášok z 04x01, ale len štyri sú priradené k tejto epizóde, dve sú priradené už k druhej epizóde, čo je chyba, tak to bude treba asi priradiť.. (Inak už sa mi to stalo druhýkrát a som si istá, že vždy si dávam pozor na správne označenie epizód)
Sú to tieto dve (sú napísané pri 04x02 a patria pri 04x01):
(Holky sledují zprávy.)
Spencer: Je tu zpráva o hájovně, ale o Wildenově autě nic.
Hanna: Oheň asi trumfne mrtvé prase.
Hanna: Opravdu si myslíte, že tam "A" něco dala? K jeho hnijící, páchnoucí mrtvole?
Spencer: Protože bude vystaven, dá se předpokládat, že je nabalzamován. To by pozastavilo rozklad a předešlo tomu, aby truchlící koukali na hnijící a nakonec i rozloženou mrtvolu.
Hanna: Dobře, co to, sakra, zrovna říkala?
Lill napsal(a):
Práve som...
To je moje chyba, tys to neměla přiřazené vůbec a snažila jsem se to zařadit tak, jak jsem si to z dílů pamatovala, ale očividně jsem to udělala špatně, dva díly už jsou moc :D. ;) Jinak je to přeřazeno.
Ahojky,
u seriálu "Třetí hlídka" je hláška s nespecifikovanou epizodou. Jedná se o hlášku:
(Bosco a Yokasové zatknou šmíráka, který vypadá jako klaun. Cestou na stanici je klaun neustále uráží, jak jsou policisté k ničemu, blbí atd. Bosco je naštvaný, ale Yokasová ho uklidněje jen do jisté chvíle.)
Yokasová: Ať mele.
klaun: Co říkáte, pane? Proboha, jste ženská. Promiňte, ale popletla jste mě. To bude tím knírem a širokejma ramenama.
Bosco: Vafli?
Yokasová: (Otočí se dopředu a připoutá se.) Samozřejmě. (později) Pozor na toho psa! (Bosco šlápne prudce na brzdu a klaun vzadu narazí tváří na mříž, která odděluje přední a zadní sedačky.) Jezdit po tomhle městě je vážně nebezpečný, že jo? (Otočí se dozadu na klauna.)
klaun: Au.
Patří to k úplně první epizodě - 1x1 Vítejte na Camelotu. Asi jsem na to zapomněla, když jsem hlášku vkládala.
Díky Lenii
Lenii napsal(a):
Ahojky,
u seriálu "Třetí hlídka"...
Přiřazeno.
LittleLexi: ďakujem :)
A teraz pozerám pár častí Veronica Mars a zazneli tam niektoré hlášky, ktoré sú medzi nešpecifikovanými, tak sa môžu priradiť.
Nasledujúce tri sú zo 02x06:
Policajt: Šerif by s tebou chtěl mluvit.
Logan: A já bych chtěl být majonézou v sendviči Olsenových dvojčat.
Logan: (mezi dalšími podezřelými z vraždy) No né. Já zírám. Líbím se vám! Fakt se vám líbím. Předně bych chtěl říct, že ostatní kandidáti jsou neuvěřitelně talentovaní zločinci. Děkuji agentovi a fotografovi, který mě zabírá jen zleva.
Weevil: Co je zase tohle?
(Podá Loganovi příkaz k vystěhování, který mu Logan poslal.)
Logan: Esta? Una? (šeptem na Dicka) Jak se řekne papír?
Dick: Eee... papiero?
Logan: Fajn, přeložim to, jen neříkej učitelce, že jsem ti pomáhal.
Ďalšie tri z 02x07:
Logan: Četl jsem příručku pro křeny a máte si vymyslet heslo když jste v muchlovací náladě.
Veronica: Jako třeba odpal?
Logan: No myslel jsem spíš trapno,ale odpal jde nebo rychlovka.
Logan: Pamatuješ jak sme to dělali na lince a tys mi dala nohy kolem pasu?
Veronica: Nech toho, budu se červenat.
(Loganův záznamník)
Ahoj, dovolali jste se Loganovi a tady je dnešní inspirativní poselství: Největší tragédie života je, že zestárneme příliš brzo, ale zmoudříme příliš pozdě.
A jedna z 02x03:
(Loganův záznamník)
Ahoj, dovolali jste se Loganovi a tady je dnešní inspirativní poselství: Milovat a udržet je 1. nejlepší věc na světě, milovat a ztratit je 2. nejlepší věc.