Diskuzní fórum

Chyby v hláškách

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 6. 2013 / 11:56:10 (před 11 roky)
off

Ja by som sa len chcela opýtať, neprestali sa pridávať (resp. schvalovať) hlášky, že? Lebo už mi niektoré čakajú 10 dní na schválenie a predtým to nikdy tak dlho netrvalo..

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
23. 6. 2013 / 11:58:50 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Ja by som sa len chcela opýtať, neprestali sa pridávať (resp. schvalovať) hlášky, že? Lebo už mi niektoré čakajú 10 dní na schválenie a predtým to nikdy tak dlho netrvalo..

nie, nie, nemusis sa bat :) ja som mal este nedavno v cakacke hlasky spred 3 tyzdnov, takze proste asi toho redaktori maju vela a ked denne pribudne, co ja viem, 100 hlasok, tak s tym asi je roboty jak...;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 6. 2013 / 22:46:56 (před 11 roky)
off

Lil, inekafe: Schvalují se pořád, ve středu bylo ještě skoro 600, momentálně jich je tady 279, takže jsem něco za těch pár dní přidala, ale nemám na to čas nonstop. :) Teď jich bylo vložených fakt hodně, nebyla jsem tu skoro týden, ale máknu na tom a ve středu bude popřidáváno všechno. ;)

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
23. 6. 2013 / 22:54:58 (před 11 roky)
off
LittleLexi napsal(a):

Lil, inekafe: Schvalují se pořád, ve středu bylo ještě skoro 600, momentálně jich je tady 279, takže jsem něco za těch pár dní přidala, ale nemám na to čas nonstop. :) Teď jich bylo vložených fakt hodně, nebyla jsem tu skoro týden, ale máknu na tom a ve středu bude popřidáváno všechno. ;)

nie, v pohode, ved o tom som prave pisal :) ze proste tych hlasok je strasne vela, denne ich pribudne mozno aj 100 a vsetky musite prekontrolovat, zistit, ci nie su podobne v databazi a podobne a este k tomu ich schvaluje asi iba nejaka urcita skupinka ludi, takze je to v pohode :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
23. 6. 2013 / 23:07:20 (před 11 roky)
off

Jasnačka, chápem :) Vďaka za odpoved/e :)

Lill
24. 6. 2013 / 15:16:17 (před 11 roky)
off

Práve som si všimla, že pár sa mi ich už schválilo, 6 hlášok z 04x01, ale len štyri sú priradené k tejto epizóde, dve sú priradené už k druhej epizóde, čo je chyba, tak to bude treba asi priradiť.. (Inak už sa mi to stalo druhýkrát a som si istá, že vždy si dávam pozor na správne označenie epizód)
Sú to tieto dve (sú napísané pri 04x02 a patria pri 04x01):

(Holky sledují zprávy.)
Spencer: Je tu zpráva o hájovně, ale o Wildenově autě nic.
Hanna: Oheň asi trumfne mrtvé prase.

Hanna: Opravdu si myslíte, že tam "A" něco dala? K jeho hnijící, páchnoucí mrtvole?
Spencer: Protože bude vystaven, dá se předpokládat, že je nabalzamován. To by pozastavilo rozklad a předešlo tomu, aby truchlící koukali na hnijící a nakonec i rozloženou mrtvolu.
Hanna: Dobře, co to, sakra, zrovna říkala?

LittleLexi
24. 6. 2013 / 21:17:44 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Práve som...

To je moje chyba, tys to neměla přiřazené vůbec a snažila jsem se to zařadit tak, jak jsem si to z dílů pamatovala, ale očividně jsem to udělala špatně, dva díly už jsou moc :D. ;) Jinak je to přeřazeno.

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 6. 2013 / 21:18:11
Lenii
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 6. 2013 / 01:15:06 (před 11 roky)
off

Ahojky,
u seriálu "Třetí hlídka" je hláška s nespecifikovanou epizodou. Jedná se o hlášku:

(Bosco a Yokasové zatknou šmíráka, který vypadá jako klaun. Cestou na stanici je klaun neustále uráží, jak jsou policisté k ničemu, blbí atd. Bosco je naštvaný, ale Yokasová ho uklidněje jen do jisté chvíle.)
Yokasová: Ať mele.
klaun: Co říkáte, pane? Proboha, jste ženská. Promiňte, ale popletla jste mě. To bude tím knírem a širokejma ramenama.
Bosco: Vafli?
Yokasová: (Otočí se dopředu a připoutá se.) Samozřejmě. (později) Pozor na toho psa! (Bosco šlápne prudce na brzdu a klaun vzadu narazí tváří na mříž, která odděluje přední a zadní sedačky.) Jezdit po tomhle městě je vážně nebezpečný, že jo? (Otočí se dozadu na klauna.)
klaun: Au.

Patří to k úplně první epizodě - 1x1 Vítejte na Camelotu. Asi jsem na to zapomněla, když jsem hlášku vkládala.

Díky Lenii

Leni (Sheena) - seriálový maniak ;-)
LittleLexi
25. 6. 2013 / 11:40:32 (před 11 roky)
off
Lenii napsal(a):

Ahojky,
u seriálu "Třetí hlídka"...

Přiřazeno.

Lill
25. 6. 2013 / 19:59:08 (před 11 roky)
off

LittleLexi: ďakujem :)

A teraz pozerám pár častí Veronica Mars a zazneli tam niektoré hlášky, ktoré sú medzi nešpecifikovanými, tak sa môžu priradiť.

Nasledujúce tri sú zo 02x06:

Policajt: Šerif by s tebou chtěl mluvit.
Logan: A já bych chtěl být majonézou v sendviči Olsenových dvojčat.

Logan: (mezi dalšími podezřelými z vraždy) No né. Já zírám. Líbím se vám! Fakt se vám líbím. Předně bych chtěl říct, že ostatní kandidáti jsou neuvěřitelně talentovaní zločinci. Děkuji agentovi a fotografovi, který mě zabírá jen zleva.

Weevil: Co je zase tohle?
(Podá Loganovi příkaz k vystěhování, který mu Logan poslal.)
Logan: Esta? Una? (šeptem na Dicka) Jak se řekne papír?
Dick: Eee... papiero?
Logan: Fajn, přeložim to, jen neříkej učitelce, že jsem ti pomáhal.

Ďalšie tri z 02x07:

Logan: Četl jsem příručku pro křeny a máte si vymyslet heslo když jste v muchlovací náladě.
Veronica: Jako třeba odpal?
Logan: No myslel jsem spíš trapno,ale odpal jde nebo rychlovka.

Logan: Pamatuješ jak sme to dělali na lince a tys mi dala nohy kolem pasu?
Veronica: Nech toho, budu se červenat.

(Loganův záznamník)
Ahoj, dovolali jste se Loganovi a tady je dnešní inspirativní poselství: Největší tragédie života je, že zestárneme příliš brzo, ale zmoudříme příliš pozdě.

A jedna z 02x03:

(Loganův záznamník)
Ahoj, dovolali jste se Loganovi a tady je dnešní inspirativní poselství: Milovat a udržet je 1. nejlepší věc na světě, milovat a ztratit je 2. nejlepší věc.