Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Právě sem zjistil, že sem přidal hlášku ke scrubs, která už tam je. Je vždycky dám ctrl+f a zkoušim najít podle některejch slov, jestli to tam je a teď mi to nějak nevyšlo, takže se omlouvám.
(Neznámý člověk si prohlíží tabuli)
JD: Můžu vám nějak pomoct, pane?
muž: Můžeš mi pomoct tím, že se budeš starat sám o sebe.
JD: Promiňte?
muž: Jsi agresivní, co? Opravdu v tom chceš se mnou pokračovat, človíčku? Protože jestli chceš, tak ti garantuju, že to bude poslední věc, kterou na matičce Zemi uděláš.
JD: Rád jsem vás poznal. (Odchází) Co to mělo sakra znamenat?
(Přijde údržbář)
Údržbář: Hej tati, netoulej se tady takhle!
xxmartinxx napsal(a):
Právě sem zjistil, že sem přidal hlášku ke scrubs, která už tam je. Je vždycky dám ctrl+f a zkoušim najít podle některejch slov, jestli to tam je a teď mi to nějak nevyšlo, takže se omlouvám.
(Neznámý člověk si prohlíží tabuli)
JD: Můžu vám nějak pomoct, pane?
muž: Můžeš mi pomoct tím, že se budeš starat sám o sebe.
JD: Promiňte?
muž: Jsi agresivní, co? Opravdu v tom chceš se mnou pokračovat, človíčku? Protože jestli chceš, tak ti garantuju, že to bude poslední věc, kterou na matičce Zemi uděláš.
JD: Rád jsem vás poznal. (Odchází) Co to mělo sakra znamenat?
(Přijde údržbář)
Údržbář: Hej tati, netoulej se tady takhle!
Smazáno.
Udělala jsem drobnou chybu v hláškách seriálu Přátelé.
U této hlášky:
(Z pohodlí nových černých křesel.)
Chandler: Pizza se veze, nebudem muset vstávat
Joey: Co čůrání?
Chandler: Zruším limonády.
jsem zadala špatný díl. Místo z dílu "domácí video" je to hláška z dílu "první rande"
Venda K:) napsal(a):
Udělala jsem drobnou chybu v hláškách seriálu Přátelé.
U této hlášky:
(Z pohodlí nových černých křesel.)
Chandler: Pizza se veze, nebudem muset vstávat
Joey: Co čůrání?
Chandler: Zruším limonády.
jsem zadala špatný díl. Místo z dílu "domácí video" je to hláška z dílu "první rande"
Opraveno.
(House pokládá telefon, při kterém osobu na druhém konci drátu oslovoval "mami")
Cuddy: (zvědavě) Kdo to byl?
House: Angelina Jolie. Říkám ji mamko. Není to sexy?
Místo Cuddyové má býr Cameronová .
(House pokládá telefon, při kterém osobu na druhém konci drátu oslovoval "mami")
Cuddy: (zvědavě) Kdo to byl?
House: Angelina Jolie. Říkám ji mamko. Není to sexy?
Místo Cuddyové má býr Cameronová .
Opraveno...
Vím, píšu sem jenom já, ale teď už SNAD naposled. :)
Chandler: Odjíždím do Tulsy. Jestli má tvůj šefík nějaký fóry na Oklahimu, ať mi je "odmejluje" na www.chachanicmoc.com.
<- v této hlášce jsem se přecvakla. Ve slově Oklahima má být O :)
Vím, píšu sem jenom já, ale teď už SNAD naposled. :)
Chandler: Odjíždím do Tulsy. Jestli má tvůj šefík nějaký fóry na Oklahimu, ať mi je "odmejluje" na www.chachanicmoc.com.
<- v této hlášce jsem se přecvakla. Ve slově Oklahima má být O :)
Opraveno...
Ale udělala jsem další botu...tentokrát nechtěně..:(
Když jsem chtěla, aby se něco v hláškách vypsalo kurzívou, zadala jsem tam potřebné znaky "[i*][/i*]" . U podledních dvou hlášek v seriálu Přátelé ése mi text kurzívou vypsal a znaky se vypsaly také..:/ :/ Tak to, prosím, zpravte. :)
Ale udělala jsem další botu...tentokrát nechtěně..:(
Když jsem chtěla, aby se něco v hláškách vypsalo kurzívou, zadala jsem tam potřebné znaky "[i*][/i*]" . U podledních dvou hlášek v seriálu Přátelé ése mi text kurzívou vypsal a znaky se vypsaly také..:/ :/ Tak to, prosím, zpravte. :)
Když píšeš hlášky, tak tam žádné znaky nedávej. Pokud je text v závorce, tak automaticky naskočí kurzíva...
Pokud dáš jméno postavy a za to hned dvojtečku, tak je to automaticky tučné....