Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Pretty Little Liars - v nešpecifikovaných hláškach je táto:
Aria: Já tam pracovat nemůžu, mám zaracha. Bez dozoru se nemůžu ani vyčůrat.
Hanna: Na ten můj mejdan přijdeš, že jo?
Aria: Ne! Leda že bude u mě ve skříni.
Patrí k 02x15, prosím o priradenie :)
Přiřazeno.
U Simpsonových jsou v hláškách tři scény, kdy Bart píše na tabuli - jenže na tyto scény je už zvláštní sekce v zajímavostech. Šlo by je smazat? Tady jsou, všechny u nespecifikovaných epizod:
(Píše za trest na tabuli.)
Bart: Už nikdy si nebudu hrát s lešením. Mohl bych na něm stát sám.
Bart: Už nikdy nebudu uctívat bezduché symboly.
Bart: Plivání nepatří do svobody projevu.
vkládala jsem k samanthe who?, díl 1.05, hlášku a špatně jsem se podívala na jméno, tak tam, kde je "matt", má být "todd". ještě to tam není, ale tak ať se nedivíte.
ševča napsal(a):
vkládala jsem k samanthe who?, díl 1.05, hlášku a špatně jsem se podívala na jméno, tak tam, kde je "matt", má být "todd". ještě to tam není, ale tak ať se nedivíte.
Schváleno a opraveno.
Pridávala som hlášky a vážne som si dávala pozor, aby som ich zaradila, no skončili v nešpecifikovaných. Všetky, kt. som pridávala, patria k 05x01 - I Know What You Did Last Summer.
Môžete ich prosím zaradiť k tejto epizóde? Je ich 8, sú podpísané mnou. Ďakujem dopredu.
Lill napsal(a):
Pridávala som hlášky a vážne som si dávala pozor, aby som ich zaradila, no skončili v nešpecifikovaných. Všetky, kt. som pridávala, patria k 05x01 - I Know What You Did Last Summer.
Môžete ich prosím zaradiť k tejto epizóde? Je ich 8, sú podpísané mnou. Ďakujem dopredu.
Přiřazeno.
Včera som pridávala hlášky k TTP, ešte nie sú schválené, ale teraz som si uvedomila jednu chybu, čo som urobila. V tejto hláške:
Aaron: (Mluví k počítači.) Jsi natěšený, Timothy? Strčíš svůj dongle do hlavního počítače Ultra.
Tim: Jak víš, nejsem schopný těšit se. Ani ocenit hrubé sexuální narážky.
nemá byť Aaron, ale Russell (Aaron je meno herca, Russell postava, ktorú hrá, sa mi to pomýlilo), ak to niekto bude schvalovať, mohli by ste prosím to meno opraviť?
Lill napsal(a):
nemá byť Aaron, ale Russell (Aaron je meno herca, Russell postava, ktorú hrá, sa mi to pomýlilo), ak to niekto bude schvalovať, mohli by ste prosím to meno opraviť?
Hláška schválena a opravena.
Bola mi schválená hláška, nepatrí však k 9x03, ale 9x05
Ide o túto (a rovno prosíím, opravte to Sm na Sam):
Sm: Podívej se na složení. Víš vůbec, co je tam za chemikálie?
Dean: Ne. Čtu "koláč". Zbytek je jen "bla, bla, bla".
Ďakujeeeem :)
Lill napsal(a):
Bola mi schválená hláška, nepatrí však k 9x03, ale 9x05
Ide o túto (a rovno prosíím, opravte to Sm na Sam):
Sm: Podívej se na složení. Víš vůbec, co je tam za chemikálie?
Dean: Ne. Čtu "koláč". Zbytek je jen "bla, bla, bla".
Ďakujeeeem :)
hotovo :)