Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak to se omlouvám, já si tím byla opravdu jistá.
Kašlu už teda na opravování pravopisu, ale v téhle hlášce je kolej místo motelu. To už je trošku rozdíl.
S03E24 - And the First Degree
(Max a Caroline se chtějí zúčastnit slavnostního vyřazování a přespí na koleji.)
Max: Zabírám si postel. Ty spíš na stole.
Hlášku vložil: FRCA
Zdroj: https://www.serialzone.cz/serial/2-socky/hlasky/165774/#ixzz3QyBN4EFM
ševča napsal(a):
Kašlu už teda na opravování pravopisu, ale v téhle hlášce je kolej místo motelu. To už je trošku rozdíl.
S03E24 - And the First Degree
(Max a Caroline se chtějí zúčastnit slavnostního vyřazování a přespí na koleji.)
Max: Zabírám si postel. Ty spíš na stole.
Zdroj: https://www.serialzone.cz/serial/2-socky/hlasky/165774/#ixzz3QyBN4EFM
nechápem to...ovládaš pravopis/češtinu na "top" úrovni, tak prečo jednoducho nepožiadaš Fruika o práva na hlášky? budeš môcť schvaľovať, upravovať už pridané hlášky a tebou pridané hlášky sa budú pridávať priamo a nebudú prechádzať kontrolou...pridávaš ich sem fakt veľké množstvo, takže to bude iba plusom pre všetkých zúčastnených ;)
S01E02 - Moving On
Mel: Myslela jsem, že jsi říkal, že si s Tiffany svoje věci rozdělíte napůl.
Joe: Ano, tohle je moje... půlka.
Mel: Takže když jste si věci rozdělovali rovným dílem, ty jsi dostal všechny ty nedělitelné věci?
Joe: Hele, Tiffany bude úplně poprvé sama. Jasný? A nikdy ani nepracovala. Jen jsem se chtěl ujistit, že bude v pořádku. Snažím se být charakter.
Mel: Ty jsi spíš podpantoflák.
Hlášku vložila: martinka125
Zdroj: https://www.serialzone.cz/serial/melissa-and-joey/hlasky/53262/#ixzz3gFa99PLh
Ty věci mají být neviditelné, ne nedělitelné.
Prosím přesunout hlášku z 2x01 do 2x02:
(Freddie a Stuart jdou po ulici.)
Stuart: Kdo ví, jestli bude pršet. Hlásili ho, ale vždy se pletou. Vypadá to na déšť. I když, pršet nemusí. Nebo může.
Freddie: Kdyby bylo možné někoho unudit k smrti, ä tak už bys zmasakroval celou tuhle ulici.
Rozhovor je hned na začátku druhé epizody + smáznout ten překlep ä.
Hotovo.
S04E18 - And the Taste Test
Max: (o žlutých šatech) Myslím, že nás papoušek Tweety zažaluje za porušování autorských práv.
Tweety je kanárek. Nevím, kde FRCA vzal papouška. Na seriál to nesvede, tam je "pták". Kdyby se někomu chtělo to opravit... Děkuju.
Pomýlila som sa pri výbere časti (epizody) v seriáli Da Vinci's Demons. Poprosím presunúť túto hlášku z S01E01 do S01E07:
(Leonardo se kanalizací dostane do Vatikánu, kde se převrtá do lázňe papeže.)
Leonardo: Hlavní vchod byl zamčený.
odkaz
zdenka99 napsal(a):
Pomýlila som sa pri výbere časti (epizody) v seriáli Da Vinci's Demons. Poprosím presunúť túto hlášku z S01E01 do S01E07:
(Leonardo se kanalizací dostane do Vatikánu, kde se převrtá do lázňe papeže.)
Leonardo: Hlavní vchod byl zamčený.
odkaz
Máš. :)
La.Volpe napsal(a):
Dal jsem tam kanárka. Příště přidej i odkaz, ať si nemusím domýšlet, jaký to je seriál.
Promiň, zapomněla jsem.