Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A zase já:
(Tomáš si myslel, že "únosci" Ivě něco udělali.)
Tomáš: A kdo jsou tihle dva?
Iva: To jsou Vasil s Abdulem, produkční.
Tomáš: A nic ti neudělali?
Iva: Né, ukázali mi, kde se točí ESO a byla jsem v šatně Borhyový. Víž, že je bruneta? Má celou šatnu plnou paruk...
víš je se š a nemoli byste do ní napsat epizodu Boží mlýny? díky a vůbec jestli chcete klidně specifikuju všechny epizodně nespecifikované hlášky (teda v Comebacku
U seriálu Kriminálka New York
(Danny je uzavřen v ložnici a nemůže se dostat ven.)
Stella: Máme to pod kontrolou, Danny, pomoc už jede.
Danny: Budu tady.
Nemá to být epizoda Miami-New York-Nonstop, ale V pasti. Děkuji za opravu.
El Barto napsal(a):
A zase já:
(Tomáš si myslel, že "únosci" Ivě něco udělali.)
Tomáš: A kdo jsou tihle dva?
Iva: To jsou Vasil s Abdulem, produkční.
Tomáš: A nic ti neudělali?
Iva: Né, ukázali mi, kde se točí ESO a byla jsem v šatně Borhyový. Víž, že je bruneta? Má celou šatnu plnou paruk...
víš je se š a nemoli byste do ní napsat epizodu Boží mlýny? díky a vůbec jestli chcete klidně specifikuju všechny epizodně nespecifikované hlášky (teda v Comebacku
jo, to by bylo fajn :)
Moje vlastní.
One Tree Hill s01e04 - místo Lucas je Licas.
Tady:
https://www.serialzone.cz/serial/teorie-velkeho-tresku/hlasky/35088/
Je dvakrát ta samá hláška, (ta o Windowsech sedmičkách) Jenom je pokaždé jinak formulovaná
El Barto napsal(a):
Tady:
https://www.serialzone.cz/serial/teorie-velkeho-tresku/hlasky/35088/
Je dvakrát ta samá hláška, (ta o Windowsech sedmičkách) Jenom je pokaždé jinak formulovaná
hotovo :)
Omlouvám se, ale nějak jsem byla mimo, když jsem přidávala jednu hlášku u seriálu The Big Bang Theory a zapomněla jsem tam nastavit díl, tak jestli byste to mohli upravit (pokud to vůbec jde)..takže hláška to je
(Sheldon, Bernadette, Howard, Rajesh, Leonard a Amy jsou na předášce. Jsou přednášející. Howard a Bernadette se den předem pohádali, a tak se jejich hádka dostane do jejich přednášky.)
Howard: Jak by ses cítila, kdybys potkala moji bývalku a vypadala by jako Angelina Jolie?
Bernadette: No tak, Howarde, buď prosím tě realista.
a patří to k dílu 04x13..
KahankovaJ@seznam.cz napsal(a):
Omlouvám se, ale nějak jsem byla mimo, když jsem přidávala jednu hlášku u seriálu The Big Bang Theory a zapomněla jsem tam nastavit díl, tak jestli byste to mohli upravit (pokud to vůbec jde)..takže hláška to je
(Sheldon, Bernadette, Howard, Rajesh, Leonard a Amy jsou na předášce. Jsou přednášející. Howard a Bernadette se den předem pohádali, a tak se jejich hádka dostane do jejich přednášky.)
Howard: Jak by ses cítila, kdybys potkala moji bývalku a vypadala by jako Angelina Jolie?
Bernadette: No tak, Howarde, buď prosím tě realista.
a patří to k dílu 04x13..
opraveno :)
aaime napsal(a):
opraveno :)
děkuji :) kdyžtak se ještě kouknu..možná že se mi povedlo nezařadit víc hlášek...popřípadě hlášky, které zařadili jiní, ale vím kam patří, jestli to teda nevadí..
KahankovaJ@seznam.cz napsal(a):
děkuji :) kdyžtak se ještě kouknu..možná že se mi povedlo nezařadit víc hlášek...popřípadě hlášky, které zařadili jiní, ale vím kam patří, jestli to teda nevadí..
jo, určitě :) já už jsem nějaký přiřadila, pokud jsem si pamatovala, odkud jsou :)