Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
:D tak jo, to se povedlo :D. tak dát jim tam test - otázka č. 1: k čemu slouží tento web? a) sledování seriálů, b) k informacím o seriálech, seriálovým hrám atd. (co všechno tu je), c) k natáčení seriálů. otázka č. 2: příspěvky píšu a) sprostě, b)česky, k věci a slušně, c) k provokaci adminů. otázka č. 3: pokud chci napsat spoiler a) označím ho pomocí nástroje "spoiler", b) napíšu ho tak, aby nešel přehlédnout, c) vydávám ho za svou teorii.
než se registrují, musí prokázat základní znalost, aby je to pustilo dál. takhle už to snad nepřehlédne nikdo :D.
Ladně, elegantně a hlavně geniálně. :-) Super nápad.
Ahoj lidi, kde najdu, které seriály mám označené jako "chci vidět"? Před playlistem bylo nahoře takové srdíčko, kde byly moje chci vidět, oblíbené a zamilované seriály vypsané. Hádám, že je teď ten seznam někde jinde a já si nějak nestihla všimnout kde :-D. Díky za pomoc tupé a slepé uživatelce :) :D.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Ahoj lidi, kde najdu, které seriály mám označené jako "chci vidět"? Před playlistem bylo nahoře takové srdíčko, kde byly moje chci vidět, oblíbené a zamilované seriály vypsané. Hádám, že je teď ten seznam někde jinde a já si nějak nestihla všimnout kde :-D. Díky za pomoc tupé a slepé uživatelce :) :D.
ja tam to srdiečko stále mám :P úplne napravo vedľa Watchlistu...
já tam mám prázdno :D. jinak se tam nedostanu? :)
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Já jsem taky bez srdíčka. Dostaneš se k tomu přes Můj profil->Statistiky.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
profil --> statistiky --> XY seriálů na seznamu chci vidět
inekafe napsal(a):
profil --> statistiky --> XY seriálů na seznamu chci vidět
aha, díky :) mě vždycky jen napadlo kliknout na to "chci vidět", ale na číslo nikdy :D dík :)
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Párkrát zmáčkni CTRL+F5. To by mělo pomoct. Pokud ne, tak napiš, co za prohlížeč máš, ať se to můžeme pokusit nasimulovat.
Fruiko napsal(a):
Párkrát zmáčkni CTRL+F5. To by mělo pomoct. Pokud ne, tak napiš, co za prohlížeč máš, ať se to můžeme pokusit nasimulovat.
Tak jelikož L.e.e.n.e.e. není on-line, tak si dovolím tipnout, že má stejně jako já Google Chrome.
u mě často srdíčko "mizí", když změním lupu (ctrl+, ctrl-), když chci třeba vidět víc z koupeného pozadí a zmenším si lupu, tak ikonka srdíčka zmizne nebo splyne o řádek níž vlevo s ikonkou domečku (úvodní stránka), tak možná je to taky u tebe stejně :)