Diskuzní fórum

Hlavní stránka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
1. 2. 2014 / 15:56:27 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

:D tak jo, to se povedlo :D. tak dát jim tam test - otázka č. 1: k čemu slouží tento web? a) sledování seriálů, b) k informacím o seriálech, seriálovým hrám atd. (co všechno tu je), c) k natáčení seriálů. otázka č. 2: příspěvky píšu a) sprostě, b)česky, k věci a slušně, c) k provokaci adminů. otázka č. 3: pokud chci napsat spoiler a) označím ho pomocí nástroje "spoiler", b) napíšu ho tak, aby nešel přehlédnout, c) vydávám ho za svou teorii.

než se registrují, musí prokázat základní znalost, aby je to pustilo dál. takhle už to snad nepřehlédne nikdo :D.

Ladně, elegantně a hlavně geniálně. :-) Super nápad.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 2. 2014 / 16:58:37 (před 10 roky)
off

Ahoj lidi, kde najdu, které seriály mám označené jako "chci vidět"? Před playlistem bylo nahoře takové srdíčko, kde byly moje chci vidět, oblíbené a zamilované seriály vypsané. Hádám, že je teď ten seznam někde jinde a já si nějak nestihla všimnout kde :-D. Díky za pomoc tupé a slepé uživatelce :) :D.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
1. 2. 2014 / 17:01:27 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Ahoj lidi, kde najdu, které seriály mám označené jako "chci vidět"? Před playlistem bylo nahoře takové srdíčko, kde byly moje chci vidět, oblíbené a zamilované seriály vypsané. Hádám, že je teď ten seznam někde jinde a já si nějak nestihla všimnout kde :-D. Díky za pomoc tupé a slepé uživatelce :) :D.

ja tam to srdiečko stále mám :P úplne napravo vedľa Watchlistu...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Drunk_Queen
1. 2. 2014 / 17:11:32 (před 10 roky)
off

já tam mám prázdno :D. jinak se tam nedostanu? :)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 2. 2014 / 17:15:01 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Já jsem taky bez srdíčka. Dostaneš se k tomu přes Můj profil->Statistiky.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
1. 2. 2014 / 17:15:16 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

profil --> statistiky --> XY seriálů na seznamu chci vidět

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Drunk_Queen
1. 2. 2014 / 17:19:48 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

profil --> statistiky --> XY seriálů na seznamu chci vidět

aha, díky :) mě vždycky jen napadlo kliknout na to "chci vidět", ale na číslo nikdy :D dík :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 2. 2014 / 19:12:52 (před 10 roky)
on
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Párkrát zmáčkni CTRL+F5. To by mělo pomoct. Pokud ne, tak napiš, co za prohlížeč máš, ať se to můžeme pokusit nasimulovat.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 2. 2014 / 19:20:08 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Párkrát zmáčkni CTRL+F5. To by mělo pomoct. Pokud ne, tak napiš, co za prohlížeč máš, ať se to můžeme pokusit nasimulovat.

Tak jelikož L.e.e.n.e.e. není on-line, tak si dovolím tipnout, že má stejně jako já Google Chrome.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2014 / 19:37:33 (před 10 roky)
off

u mě často srdíčko "mizí", když změním lupu (ctrl+, ctrl-), když chci třeba vidět víc z koupeného pozadí a zmenším si lupu, tak ikonka srdíčka zmizne nebo splyne o řádek níž vlevo s ikonkou domečku (úvodní stránka), tak možná je to taky u tebe stejně :)