Diskuzní fórum

Verze 2.2 - hudba

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
21. 2. 2013 / 09:23:48 (před 11 roky)
on

Spuštěna hudba v epizodách.

- na hp seriálů obrázkové žebříčky

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
mmm66
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 2. 2013 / 21:29:52 (před 11 roky)
off

opravdu dobrý nápad,děkuji

Mmm
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
22. 3. 2013 / 23:28:52 (před 11 roky)
on

Nyní máte možnost i jednotlivé písničky upravovat / doplňovat.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
21. 4. 2013 / 13:10:08 (před 11 roky)
off

Ahoj, dívala jsem se, že např. u seriálu Čarodějky se u každého dílu opakovaně vyskytuje písnička ze seriálové znělky.
Není to zbytečné? Řekla bych, že by úplně stačilo ji uvést u pilotu/prvního dílu. Ale je to samozřejmě jen takový návrh... ;-)

I didn't do it... and I'll never do it again!
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
29. 6. 2013 / 19:59:06 (před 11 roky)
off

Dotázeček.. Chtěla bych doplnit popisy písniček u Glee, ale nejsem si teda jistá co tam teda napsat, protože předtím jsem to psala blvě. Herce, postavu nebo celou situaci? Koukala jsem totiž, že to je tak nějak promazaný celý, i tam, kde byly popsaný scény. Tak jenom abych nepřidělávala práci jak sobě, tak vám :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Luci Frid
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
28. 8. 2013 / 16:51:46 (před 11 roky)
off
Lucius napsal(a):

Dotázeček.. Chtěla bych doplnit popisy písniček u Glee, ale nejsem si teda jistá co tam teda napsat, protože předtím jsem to psala blvě. Herce, postavu nebo celou situaci? Koukala jsem totiž, že to je tak nějak promazaný celý, i tam, kde byly popsaný scény. Tak jenom abych nepřidělávala práci jak sobě, tak vám :)

Napodobne. Vsimla jsem se, ze nekdy se mi pri kliknuti na Pridat hudbu rovnou otevrena epizoda, ze ktere klikam. Ale uz se mi tam nacetl parkrat i pilot. A nevim, zda jsem tim padem neco nezadala spatne. Dneska jsem zadala par songu a rada bych to zkontrolovala (ted uz si na to budu davat pozor), ale nevim kde.

Jsem seriálový maniak a jsem na to hrdá! :)
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
28. 8. 2013 / 17:53:02 (před 11 roky)
off
Luci Frid napsal(a):

Napodobne. Vsimla jsem se, ze nekdy se mi pri kliknuti na Pridat hudbu rovnou otevrena epizoda, ze ktere klikam. Ale uz se mi tam nacetl parkrat i pilot. A nevim, zda jsem tim padem neco nezadala spatne. Dneska jsem zadala par songu a rada bych to zkontrolovala (ted uz si na to budu davat pozor), ale nevim kde.

nevim jestli to bude přesně ono jdi na zprávy -> tam je v pravou sloupeček klikni na -> Moje činnost a tam by pak měl bejt seznam většiny věcí co jsi přidávala

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.