Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Spuštěna hudba v epizodách.
- na hp seriálů obrázkové žebříčky
Nyní máte možnost i jednotlivé písničky upravovat / doplňovat.
Ahoj, dívala jsem se, že např. u seriálu Čarodějky se u každého dílu opakovaně vyskytuje písnička ze seriálové znělky.
Není to zbytečné? Řekla bych, že by úplně stačilo ji uvést u pilotu/prvního dílu. Ale je to samozřejmě jen takový návrh... ;-)
Dotázeček.. Chtěla bych doplnit popisy písniček u Glee, ale nejsem si teda jistá co tam teda napsat, protože předtím jsem to psala blvě. Herce, postavu nebo celou situaci? Koukala jsem totiž, že to je tak nějak promazaný celý, i tam, kde byly popsaný scény. Tak jenom abych nepřidělávala práci jak sobě, tak vám :)
Lucius napsal(a):
Dotázeček.. Chtěla bych doplnit popisy písniček u Glee, ale nejsem si teda jistá co tam teda napsat, protože předtím jsem to psala blvě. Herce, postavu nebo celou situaci? Koukala jsem totiž, že to je tak nějak promazaný celý, i tam, kde byly popsaný scény. Tak jenom abych nepřidělávala práci jak sobě, tak vám :)
Napodobne. Vsimla jsem se, ze nekdy se mi pri kliknuti na Pridat hudbu rovnou otevrena epizoda, ze ktere klikam. Ale uz se mi tam nacetl parkrat i pilot. A nevim, zda jsem tim padem neco nezadala spatne. Dneska jsem zadala par songu a rada bych to zkontrolovala (ted uz si na to budu davat pozor), ale nevim kde.
Luci Frid napsal(a):
Napodobne. Vsimla jsem se, ze nekdy se mi pri kliknuti na Pridat hudbu rovnou otevrena epizoda, ze ktere klikam. Ale uz se mi tam nacetl parkrat i pilot. A nevim, zda jsem tim padem neco nezadala spatne. Dneska jsem zadala par songu a rada bych to zkontrolovala (ted uz si na to budu davat pozor), ale nevim kde.
nevim jestli to bude přesně ono jdi na zprávy -> tam je v pravou sloupeček klikni na -> Moje činnost a tam by pak měl bejt seznam většiny věcí co jsi přidávala