Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nemůžete mi někdo navrhnout nějaký seriál popřípadě film přibližně podobného žánru jako jsou: The Killing, American Horror Story, Sherlock, Eleventh Hour, Elementary, Paradox, Fringe ......
Bucpet napsal(a):
Nemůžete mi někdo navrhnout nějaký seriál popřípadě film přibližně podobného žánru jako jsou: The Killing, American Horror Story, Sherlock, Eleventh Hour, Elementary, Paradox, Fringe ......
Já jsem si teď hodně oblíbila novinku s Kevinem Baconem The Following, to mohu vřele doporučit a taky se mi líbí Revolution a docela se povedl i seriál Banshee.... (všechno to jsou novinky, takže se zatím rozjíždějí, ale řekla bych, že stojí za to, Banshee je ale trošku drsnější,):o) a nebo třeba Awake, ale to má jenom jednu sérii a už byl ukončen, nebo se mi taky líbila minisérie Case Histories... Tak snad si něco z toho vybereš...
EDIT: Pak se mi moc líbil Alcatraz, Ringer, Outcasts, Event nebo Luther, ale bohužel všechny jsou ukončeny, nové série nebudou...
Nebo bys mohl/a zkusit Unforgettable, ale to přiznávám, je trošku nudnější, nebo Glades, taky se mi líbí Perception, a to by se snad mělo o prázdninách vrátit s další sérií... Nebo jestli máš rád/a zombíky a podobné, tak vřele doporučuji i The Walking Dead... ;o)
Ze sci-fi (tedy trochu jako Fringe) můžeš zkusit: Falling Skies (v létě pokračuje 3. sérií), Continuum (od 21. dubna 2. série) a Person of Interest (kriminálka s malým sci-fi prvkem - běží 2. série).
Něco trochu na způsob Killing (politika tam je taky :)) bys mohl zkusit House of Cards. Velmi oblíbený je pak Homeland (od podzimu se vrátí s 3. sérií, mohl by se líbit i Falcón.
Ze zrušených doporučuju sci-fi seriál V (2009), má dvě série. A pak mou srdcovou záležitost Kings - jedna série, ale opravdu to stojí za to. Zrušených seriálů je celkem dost, zájem o ně klesá po tom, co je zruší, ale některé z nich za to i tak stojí.
Jestli se nebude líbit Kings, tak to chci písemně, vedu si statistiku! :D Zatím sbírá téměř jen samé úspěchy. :)
Díky moc za rady. Vše jsem zapsala a prozkoumala myslela jsem, že pojedu podle hodnocení, ale všechny vámi napsané seriály vypadají dobře. Když mě přítel viděl jak si nevím rady, tak mi vzal zápisky zapíchl prst na jedno místo a řekl tenhle. Takže to vyhrál The Event. Nakonec se stejně podívám na všechny :-) moc vám děkuji.