Diskuzní fórum

Neznáte nějaký jiný seriál jako je -PLL, The vampire diaries, make it or break it a podobně ? :)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
15. 10. 2013 / 11:12:58 (před 11 roky)
off
Verr19 napsal(a):

a Akward mi to vůbec nenašlo ...

Zkus příště hledat podle správného názvu - Awkward

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 10. 2013 / 11:51:26 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Jen Davina. :D

to nevím, kdo je. já přestala sledovat celé tvd, když přišli s těhotenstvím, ale ten pilot jsem ještě stihla. tam puberťáci nebyli a ještě předtím všichni tvrdili, jak to bude mnohem dospělejší než tvd. já se spíš smála, protože spin-off teen dramatu nemůže být tak jiný, ale že dospělí lidi, dokonce 1000 let staří, mají problémy puberťáků... :D

Panda Boo.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
15. 10. 2013 / 19:50:24 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

fakt originals? :D vždyť tam teen ani nejsou :D.

Tak promiň ale mě to připadá dost teen, i když tam teen nejsou :D Asi mám prostě v hlavě škatulku, že upíři (zvlášť spin-off tvd) patří do velké škatulky TEEN. Umíš si představit, že by se na to dívala třeba tvoje mamča ?:D

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
15. 10. 2013 / 20:01:58 (před 11 roky)
off
Panda Boo. napsal(a):

Umíš si představit, že by se na to dívala třeba tvoje mamča ?:D

Hehe, díky webům můžu říct, že na to kouká hodně maminek, na oba seriály, a jsou tím kolikrát posedlé ještě víc, jak ti teenageři. :)

"Let's put a smile on that face!"
Exredaktorka
15. 10. 2013 / 21:30:34 (před 11 roky)
off
Panda Boo. napsal(a):

Tak promiň ale mě to připadá dost teen, i když tam teen nejsou :D Asi mám prostě v hlavě škatulku, že upíři (zvlášť spin-off tvd) patří do velké škatulky TEEN. Umíš si představit, že by se na to dívala třeba tvoje mamča ?:D

já se spíš chlámala jim, že hrozně tvrdili, jak to bude dospělé, postavy nejsou žádní náctiletí a náctileté mají problémy.
moje matka? ne. nemyslím, že někdy sledovala americký seriál, akorát se občas mrkne někdy v noci na kriminálku, když se na nočním nudí. ono jak v tom nehraje šťastný, etzler nebo kramár apod., znělku tomu nezpívá nějaký český pop/hraju si na rockera a nebydlí to ve vile (v těchhle seriálech totiž nemají rodinné domy, ona je to všecko zásadně vila), tak to není její žánr.

Panda Boo.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
31. 10. 2013 / 22:59:43 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

já se spíš chlámala jim, že hrozně tvrdili, jak to bude dospělé, postavy nejsou žádní náctiletí a náctileté mají problémy.
moje matka? ne. nemyslím, že někdy sledovala americký seriál, akorát se občas mrkne někdy v noci na kriminálku, když se na nočním nudí. ono jak v tom nehraje šťastný, etzler nebo kramár apod., znělku tomu nezpívá nějaký český pop/hraju si na rockera a nebydlí to ve vile (v těchhle seriálech totiž nemají rodinné domy, ona je to všecko zásadně vila), tak to není její žánr.

Zasmála jsem se :D Když oni vždy naslibují zázraky a kdo se pak na to má dívat. Když to srovnám s TVD tak je to -musím uznat- lepší podívaná. Jednou jsem mamce pustila jeden z prvních dílů deníků a prosila mě ať ho vypnu. Hold, když to není Ordinace nebo Ulice tak nejspíš to není její šálek čaje

Exredaktorka
1. 11. 2013 / 13:30:54 (před 11 roky)
off
Panda Boo. napsal(a):

Zasmála jsem se :D Když oni vždy naslibují zázraky a kdo se pak na to má dívat. Když to srovnám s TVD tak je to -musím uznat- lepší podívaná. Jednou jsem mamce pustila jeden z prvních dílů deníků a prosila mě ať ho vypnu. Hold, když to není Ordinace nebo Ulice tak nejspíš to není její šálek čaje

tak to ta moje nesleduje ani ulici. tam je tolik postav naráz, že se nestihnou vystřídat všichni chlapi se všema ženskýma asi.
může to být lepší než samotný výmysl upírů, ale jak tam upíři plodí děti, tak je to pro mě všecko twilight.

Pinkie Pie
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
2. 11. 2013 / 15:31:54 (před 11 roky)
off
Dee07
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 11. 2013 / 11:30:07 (před 11 roky)
off

Hart of Dixie
Hellcats
Dance academy(2010)
Změna je život