Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Snáď som niečo takéto mohla založiť, všimla som si chybu v hudbe pri Supernaturale. Pri epizóde 6x04 je uevdená pesnička Space Oddity (David Bowie), ale tá hrala v epizóde 6x09 (aj s tým popisom útoku víly na Deana)
omylem sem přidal písničku Cage The Elephant od In one Ear k epizodě 06x04, ale patří k epizodě 06x05 prosím o přesun.
Jsem si vsiml, ze se mi pri zadavani u serialu Parks and Recreation dostala pisnicka (Lady Gaga) z epizody 2x01 do epizody 1x01, mohl by ji nekdo prosim prehodit do epizody 2x01? Dekuji.
Omylem jsem právě zadala píseň Eye Of The Tiger od Survivor k pilotnímu dílu, ale má být u 01x23, prosím o přesun. Děkuji a omlouvám se.
Snáď sa to tu nestratí a niekto si to prečíta, nevedela som, kam to napísať..
Pri seriáli Forever a epizóde 1x05 je pesnička Half Blind (Blind Pilot). V skutočnosti sa tá pesnička volá Half Moon, je to aj hneď na začiatku videa napísané (dala som si ju do obľúbených a tak mi to tam vždy udrie do očí, preto som si to všimla). Dalo by sa to prepísať, prosím? :)
@Lill: pre teba všetko, bejbe :))
inekafe napsal(a):
@Lill: pre teba všetko, bejbe :))
vďakaaa :) nevedela som, že máš takéto kompetencie :D
Lill napsal(a):
vďakaaa :) nevedela som, že máš takéto kompetencie :D
neither did I, hon, neither did I...:D
Ahoj, šla by písnička Say (All I Need) od OneRepublic sloučit do jedné?? Je tu totiž ještě třikrát jako Say; Say "All I Need"; All I Need. Díky
luci75 napsal(a):
Ahoj, šla by písnička Say (All I Need) od OneRepublic sloučit do jedné?? Je tu totiž ještě třikrát jako Say; Say "All I Need"; All I Need. Díky
Tento problém tu je u spousty skladeb. Někdo to vloží, někdo onak, a někdo ještě jinak. Sjednotit to samozřejmě jde. Jen napiš, v jakých epizodách se skladby vyskytují, a já to sjednotím. :-)