Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
"Napadla" mě další seriálová hra. Někdo zadá nějakou hlášku či krátký komentář některé seriálové postavy a ostatní se jí pokusí uhádnout. Kdo to uhádne zadá další...Pokud se stane, že nikdo nebude mít tušení (několik hodin) tak požádá o nápovědu...
Pro začátek sem dám něco jednoduchého…
"Prohledejte dům. Uvidíme, co jiného velryba dělala kromě jídla. Tato konverzace skončila, protože mi oficiálně došly všechny vtipné způsoby, jak ho pojmenovat."
Nikola9 napsal(a):
Napadla mě další seriálová hra. Někdo zadá nějakou hlášku či krátký komentář některé seriálové postavy a ostatní se jí pokusí uhádnout. Kdo to uhádne zadá další…
Pro začátek sem dám něco jednoduchého…
"Prohledejte dům. Uvidíme, co jiného velryba dělala kromě jídla. Tato konverzace skončila, protože mi oficiálně došly všechny vtipné způsoby, jak ho pojmenovat."
Dr. House
"Budoucnost není vytesaná do kamene."
Abby napsal(a):
"Budoucnost není vytesaná do kamene."
Je mi to neuvěřitelně povědomí....
xxmartinxx napsal(a):
Je mi to neuvěřitelně povědomí....
Ale nevíš co to je
Zaplman napsal(a):
Ale nevíš co to je
Tak to bohužel je. Úplně mi to hučí v uších, musel sem to vidět nedávno...
xxmartinxx napsal(a):
Tak to bohužel je. Úplně mi to hučí v uších, musel sem to vidět nedávno...
Som na tom rovnako.
Hodilo by se mi to k heroes. The future is not written in stone.. já to prostě někde nedávno slyšel, akorát že anglicky. Tím se výběr zužuje....