Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ne
Nira napsal(a):
A: Nové pravidlo pro návštěvy. Neohlášené ženy nejsou nadále vítány. Zlášť ty, co jsou moje utajená matka.
B: Myslím, že uděláš výjimku, až uslyšíš, co ti chci říct.
A: No tak povídej, nemám na to celou věčnost. Ne, vlastně mám, jen chci, abys už byla pryč.
Lucifer?
Ano
X: Myšlenka na palačinky nebyla špatná. Jejich skutečné udělání považuji za výzvu. Takže zpět k našim studeným cereáliím. Juchú. (koukne na Y) Výhodou je, že když nemluvíš, nemůžeš si stěžovat.
weverka2 napsal(a):
X: Myšlenka na palačinky nebyla špatná. Jejich skutečné udělání považuji za výzvu. Takže zpět k našim studeným cereáliím. Juchú. (koukne na Y) Výhodou je, že když nemluvíš, nemůžeš si stěžovat.
Sleepy Hollow?
Kristie napsal(a):
Sleepy Hollow?
Ano :)
E: (znechuceně) Smrdí to tam jako zdechlina.
F: Zdechlina, nebo jako muž, který jí tvé jídlo?
B: Dáš do toho kajenský pepř?
A: Ano, ano, odplaví toxiny.
B: (udiveně) Nekouříme. Nešňupeme crack!
A: Zlato, nemyslíš, že by tě trochu bolel nos, kdyby sis zkusil šňupnout crack? Asi myslíš kokain.
B: Víš, co myslím.
X: Jak říká Oprah: drž se svý vlastní cesty.
A: Víš, to ale neznamená to, co si všichni myslí.
X: A sakra, asi se nám dostane teď vzdělání, nebo co.
A: Ale ne, jen se snažím říct, že si každý myslí, že to znamená oddělit se od davu, dělat si své. Ale kdybys tu báseň od Frosta přečetla, věděla bys, že ty dvě cesty byly úplně stejné. Prostě si jednu náhodně vybral. A když o tom večer na párty vypráví, tak všem řekne, že si vybral tu cestu, která je míň náročná. Ale lže. (Všichni na A nechápavě koukají.) Takže smyslem básně je, že každý se chce ohlédnout zpět a myslet si, že na jeho volbě záleželo, ale ve skutečnosti se špatné věci prostě dějí a nic to neznamená.
Y: Dneska ji asi zabiju ve spánku.
X: Tak mě vzbuď, abych se mohla dívat.
Z: Vyspala jsem se na to, jak jsi řekla. Dala jsem si studenou sprchu. Udělala jsem pár těch dechových cvičení.
(Chvíle ticha.)
C: A?
Z: Pořád myslím, že bychom ji měly zabít.