Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jessica Angell napsal(a):
to fakt? jakto že já si to nepamatuju? prosím číslo dílu..a eh..jestli C je Chris tak kdo je D?
neni to Chris... je to Tammy a její bývalý manžel jinak je to z 3.řady a je to buď 19. nebo 20. díl....jinak písmenka neodpovídají jménům
zdenicka napsal(a):
neni to Chris... je to Tammy a její bývalý manžel jinak je to z 3.řady a je to buď 19. nebo 20. díl....jinak písmenka neodpovídají jménům
Aháá..mě to právě bylo divné..a ke 3. řadě jsem se moc nedostala jenom pár dílů..je Tammy ta co ji hraje Vanessa Ferlito?
Jessica Angell napsal(a):
Aháá..mě to právě bylo divné..a ke 3. řadě jsem se moc nedostala jenom pár dílů..je Tammy ta co ji hraje Vanessa Ferlito?
jj přesně ta :) neboli Gregoriová :)
zdenicka napsal(a):
NCIS New Orleans :) teď jsem ten díl nedávno viděla :)
Přesně tak. Schválně jsem dala něco ze 3. řady, s tím, že to někdo určitě nedávno viděl.
A je to z 18. epizody.
zdenicka napsal(a):
jj přesně ta :) neboli Gregoriová :)
díky moc..
tak jsem se sekla s tím dílem :) je to pár dní, co jsem to viděla :)
tak tady je další....
XXX: Jednou jsem se na základce posral. Bylo to během těláku. My jsme hráli badminton a věděl jsem, že musím projít kolem všech studentů, abych se dostal do šatny. A tak jsem šel a snažil jsem se z toho udělat srandu dřív než někdo jiný. Tak jsem se otočil a řekl - "Podívejte, mám ocas"!
zdenicka napsal(a):
tak jsem se sekla s tím dílem :) je to pár dní, co jsem to viděla :)
tak tady je další....
XXX: Jednou jsem se na základce posral. Bylo to během těláku. My jsme hráli badminton a věděl jsem, že musím projít kolem všech studentů, abych se dostal do šatny. A tak jsem šel a snažil jsem se z toho udělat srandu dřív než někdo jiný. Tak jsem se otočil a řekl - "Podívejte, mám ocas"!
Útěk z vězení?
Elenx napsal(a):
Útěk z vězení?
jj správně :) jsi na řadě
Ani zvuk, ani hlas, ani pláč v celém světě není slyšet, pokud někdo nenaslouchá.