Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
X: Y, můžeš mi prosím ukázat, jak se vyplňuje předvolání?
Y: Samozřejmě, a potom po mě budeš chtít, abych ti ukázala, jak si utřít zadek?
Z: To je vlastně docela vtipné, protože už bys měl umět dělat oboje.
weverka2 napsal(a):
X: Y, můžeš mi prosím ukázat, jak se vyplňuje předvolání?
Y: Samozřejmě, a potom po mě budeš chtít, abych ti ukázala, jak si utřít zadek?
Z: To je vlastně docela vtipné, protože už bys měl umět dělat oboje.
Suits?
Corisan napsal(a):
Suits?
ano
*A píše na PC*
A: Předmět: Hoří. "Vážená paní lomeno Vážený pane, píši Vám, abych Vás informoval o právě vypuklém požáru na adrese..." Ne, to je moc formální. "Vážená paní lomeno Vážený pane. Hoří, vykřičník. Hoří, vykřičník. Pomoc, vykřičník. [adresa A]. Těším se na Vaši odpověď. S pozdravem, A."
Corisan napsal(a):
*A píše na PC*
A: Předmět: Hoří. "Vážená paní lomeno Vážený pane, píši Vám, abych Vás informoval o právě vypuklém požáru na adrese..." Ne, to je moc formální. "Vážená paní lomeno Vážený pane. Hoří, vykřičník. Hoří, vykřičník. Pomoc, vykřičník. [adresa A]. Těším se na Vaši odpověď. S pozdravem, A."
IT Crowd S01E02 :-D
Franta Grundza napsal(a):
IT Crowd S01E02 :-D
Jasně :D
A. "Nejsou to drogy, které tě dělají závislým. Je to potřeba uniknout skutečnosti."
Franta Grundza napsal(a):
A. "Nejsou to drogy, které tě dělají závislým. Je to potřeba uniknout skutečnosti."
Sense8?
A: To co ukradl má pořád v břiše.
B: To chodidlo. Má ho v sobě?
A: Ehe. Vypustili jsme jezírko. Byl tam jen jeden tak..
B: Zabil jste ho?
A: Chtěli jste to živý?
( O Chvíli později)
B: Ali Gator, Věk a pohlaví, neznámé, smrtící střela v boku, možné pálení žáhy z toho, že sežral nohu.