Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Paulinho napsal(a):
Hm, vidím, že dlouho se nic neděje, tak zkusím přidat další hlášku, moc si jich z hlavy tak nepamatuju, ale doufám, že to poznáte.
WWW: YYY, ty si tady snad spal?
YYY: Ne.
WWW: Tak proč máš na sobě ten spacák?
YYY: Cvičím v něm svou ranní jógu. Tohle je třeba červí pozdrav slunci.
Omluvte chyby v dialogu. Doloval jsem to rovnou z hlavy:D Ale snad to poznáte.
Black Books (YYY je myslím Manny a WWW je šéf knihkupectví u kterého Manny žádal o práci)
Nikola9 napsal(a):
Black Books (YYY je myslím Manny a WWW je šéf knihkupectví u kterého Manny žádal o práci)
No konečně, je to tak.
"Jsme přece tým." Go, team:D
Tak zadej další.
xxx: A tys nevěřila, že něco vydělám. Našel jsem dolar, když jsem čekal na autobus.
yyy: Zatímco jsi vydělával ten dolar, přišel jsi o čtyřicet dolarů, že jsi nebyl v práci. Volali a říkali, že jestli se zítra neobjevíš, Nemusíš chodit ani v pondělí.
xxx: Jupí! Dlouhej víkend!
Nikola9 napsal(a):
xxx: A tys nevěřila, že něco vydělám. Našel jsem dolar, když jsem čekal na autobus.
yyy: Zatímco jsi vydělával ten dolar, přišel jsi o čtyřicet dolarů, že jsi nebyl v práci. Volali a říkali, že jestli se zítra neobjevíš, Nemusíš chodit ani v pondělí.
Simpsonovci...
Nikola9 napsal(a):
Simpsonovi?
Nikola9 napsal(a):
Ano! ;)
XXX: Jéj, figúrka Barta Simpsona
figúrka: Zjedz moje šortky!
XXX: Zjem tvoje šortky! MMMMM...šortky....
Person napsal(a):
Futurama?
Bo k Simpsonům by to bylo nějaké divné, co?
Person napsal(a):
Futurama?