Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Community
Ano
A: "Takže... Ty nejsi můj bratr?"
B: "Já jsem lepší než tvůj bratr. Já jsem verze tvého bratra, které můžeš věřit když ti řekne neutíkej. Existence nemá důvod. Nikdo nikam nepatří. Všichni zemřou. Jdeš koukat na telku?"
Z toho přímo číší nihilismus á la Rick and Morty.
lukascoolarik napsal(a):
Z toho přímo číší nihilismus á la Rick and Morty.
Správně
Nějak jsem to na to zapomněl, tak po týdnu...
A: Jen jsem chtěl poznat tvou slabinu a teď ji znám. Pomsta. Jak obyčejné. Jako náš číšník. Ale i výjimečné lidi, a já věřím, že mezi ně patříš, pohání lidské banality. A všichni jsme bohužel lidé. Tedy až na mě, samozřejmě.
lukascoolarik napsal(a):
Nějak jsem to na to zapomněl, tak po týdnu...
A: Jen jsem chtěl poznat tvou slabinu a teď ji znám. Pomsta. Jak obyčejné. Jako náš číšník. Ale i výjimečné lidi, a já věřím, že mezi ně patříš, pohání lidské banality. A všichni jsme bohužel lidé. Tedy až na mě, samozřejmě.
nevím proč ale napadlo mě American Gods
Jessica Angell napsal(a):
nevím proč ale napadlo mě American Gods
Bohužel ne.
Nejdřív jsem myslel na Lexe Luthora, ale teď si říkám, že jsem to teď někde viděl. The Strain?
CrazyGeek napsal(a):
Nejdřív jsem myslel na Lexe Luthora, ale teď si říkám, že jsem to teď někde viděl. The Strain?
Taky ne.