Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chuck je správně, nic se tu neděje, tak to zase nakopnu něčím lehkým:
X: Jak můžeš mít třináctiletého syna, když ti je teprve sedm?
Y: To jsou psí roky.
X: To nedává smysl.
Y: Jestli se ti to nelíbí, tak si běž postěžovat na internet.
Ze stejného seriálu:
X: Nevím, co mám dělat, Y. Co se mu prořezaly zoubky, je kojení hrozně bolestivé. Už vím, jak se cítí Alec Baldwin, když kojí své bratry.
X: Ahoj, dal byste mi autogram?
Y: Já? Vážně? No né, cítím se důležitější než zakrslík mezi trpaslíky.
X: Y, musíš se naučit povídat si s dívkami. Takže se zeptám znovu. Jak se jmenují hrdinky Sexu ve městě?
Y: Carrie.. Miranda.. Samantha.. a.. Scrappy Doo!
X přepne Y televizi...
X: Promiň, Y, v životopisech slavných je dneska ten popíkovej buzík.
Y: Jsem volný! Vyvázl jsem ze spárů ďábelských Teletubbies! Děkuju, až ovládnu svět, zemřeš rychle a bezbolestně.
X u doktora...
X: No tak počkejte, podle vás jsem tlustej?
Doktor: Ano, jste pěkně tlustý.
X: Dobrá... to je pro mě novina... to je trapnější, než mít sex s nosorožcem, co vás už nemiluje.
Poslední nápověda:
X: Y, teď jsem byla v bance a řekli mi, žes vybral 6 000 dolarů z našich úspor. To je skoro všechno, co máme. Na co jsi to potřeboval?
Y: Koupil jsem si vysílací čas v televizi a pak jsem zaplatil důležitý oznámení v novinách.
... střih na televizi ...
Y v televizi: Děkuju. Ahoj, jsem Y. Dnes musí mnoho Američanů čelit problému, který se jistě týká i leckoho z vás. Podle statistiky každý dvanáctý Američan ani neví, že to slovo je pták. Já například sním o Americe, kde každý ví, že pták je to slovo.
... načež Y začne zpívat :)
Griffinovi?
A: Chci kofein! V jakýkoli formě. Ještě jsem ho dneska neměla. Vypiju ho, píchnu si ho, sním ho, budu ho šňupat... Honem!
B: Mám se obtěžovat a ptát se, jak ses měla?
A: Fajn! Místo nohy rampouch, cesta k hotelu zasněžená a zmizeli Goldfarbovi.
B: A kdo to je?
A: Dva věrní hosté. Poslala jsem je lyžovat a zabila je!
B: Tys zabila hosty?
A: Však víš, to se stává!