Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
a co Ajťáci ?
Oluska napsal(a):
Já a zákeřná? Nikdy... S nápovědou radši ještě počkám, třeba někdo uhádne... :o)
tak to si nemyslím.. :-D a tu nápovědu asi potřebujeme.. :-D jsme moc tupí..
Verča napsal(a):
a co Ajťáci ?
Taky ne...
Jelikož nikdo neví, přidám ještě jednu hlášku z toho seriálu... :o)
XXX: Láska. To je rovnice. Z já a ty se odvozuje my. Takhle je to jednoduchý.
YYY: To si budu pamatovat.
XXX: Nezapomeň, že základem každého my je já a je-li já ještě nedodělané, tak proboha svatého nezačínej budovat my.
Oluska napsal(a):
Jelikož nikdo neví, přidám ještě jednu hlášku z toho seriálu... :o)
XXX: Láska. To je rovnice. Z já a ty se odvozuje my. Takhle je to jednoduchý.
YYY: To si budu pamatovat.
XXX: Nezapomeň, že základem každého my je já a je-li já ještě nedodělané, tak proboha svatého nezačínej budovat my.
Ally McBeal?
Verča napsal(a):
Ally McBeal?
Joo...Je to Ally..:o)
Oluska napsal(a):
Joo...Je to Ally..:o)
huráá!! Konečně :D
XXX: No jo, Batman v kadibudce... Hrozná představa.
něco jednoduchého..
Verča napsal(a):
huráá!! Konečně :D
XXX: No jo, Batman v kadibudce... Hrozná představa.
něco jednoduchého..
Muži na stromech
xxmartinxx napsal(a):
Muži na stromech
no jasně... zadáváš..
XXX: Taky máte určitě nějakou metaforu... Povídejte.
YYY: Asi bych mohl vyjmenovat pár věcí, které jsou mi ukradené stejně jako náš poslední společný týden. Takže... Dietní jídla, Michael Moore, sjezd národních republikánů, Kaballah a všechno, co s tím souvisí, HD televize, Bushovy dcery, Wi-Fi hotspoty, The O.C., OSN, recyklace, Luděk Sobota, Latinské Grammy, skutečné Grammy. Jeff, ten šmejd, co spí tak dlouho, platy Yankees, červené státy, modré státy, každé hybridní vozidlo, každý host zábavních pořadů, každý na této planetě, všechno, všechno, všechno, všechno, co existuje, minulost, přítomnost a budoucnost, všechno ve všech známých i neznámých dimenzích.... A Hugh Jackman.
XXX: Hugh Jackman je Wolverine. Jak se opovažuje?