Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nápověda:
XXX: Podívej se, ženská je v podstatě nedůvěřivá. Vždycky musíš říct nějakou pravdu, o kterou se můžeš opřít.
YYY: To jsem snad měl říct, že naše sekretářka měla svátek a že jsme to slavili?
XXX: Když říkám pravdu, tak nemyslím celou pravdu. Jakoukoliv ověřitelnou pravdu.
Dva a půl chlapa?
naninka358 napsal(a):
Dva a půl chlapa?
bohužel zase ne...
Jsme ztraceni (teda aspoň já.) Jede teď ten seriál v TV?:) Nebo v nejlbižší době pojede/jel??:)
Venda K:) napsal(a):
Jsme ztraceni (teda aspoň já.) Jede teď ten seriál v TV?:) Nebo v nejlbižší době pojede/jel??:)
Momentálně nejde, v blízké budoucnosti asi nepůjde...a před nějakou dobou byl na čt1... :o)
Oluska napsal(a):
Nápověda:
XXX: Podívej se, ženská je v podstatě nedůvěřivá. Vždycky musíš říct nějakou pravdu, o kterou se můžeš opřít.
YYY: To jsem snad měl říct, že naše sekretářka měla svátek a že jsme to slavili?
XXX: Když říkám pravdu, tak nemyslím celou pravdu. Jakoukoliv ověřitelnou pravdu.
Nemůže to být např. Haló, Haló?
Paulinho napsal(a):
Nemůže to být např. Haló, Haló?
Bohužel ne... ;o)
napadly mě Humoresky nebo taková ta parta Čarodějnic :D Netuším ale, jak se to jmenuje:D
Venda K:) napsal(a):
napadly mě Humoresky nebo taková ta parta Čarodějnic :D Netuším ale, jak se to jmenuje:D
Tak to opět není ani jedno z toho... :o)
Oluska napsal(a):
Nápověda:
Taková normální rodinka?