Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
AAA: XXX, zrovna jsem uklízela svoji skříňku a našla jsem tohle senzační kvádro od Armaniho, které přímo křičelo: XXX!
BBB: Jo, to se vsadím že jo: prosím, dostaňte mě pryč od tý schizofrenický čůzy!
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 9. 2008 / 21:22:22
naninka358 napsal(a):
AAA: XXX, zrovna jsem uklízela svoji skříňku a našla jsem tohle senzační kvádro od Armaniho, které přímo křičelo: XXX!
BBB: Jo, to se vsadím že jo: prosím, dostaňte mě pryč od tý schizofrenický čůzy!
Will & Grace? :)
Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Furiant napsal(a):
Will & Grace? :)
zase ne
naninka358 napsal(a):
zase ne
Chůva k pohledání?
xxmartinxx napsal(a):
Chůva k pohledání?
o5 špatně
naninka358 napsal(a):
Sex ve městě??
Really evil :)
Venda K:) napsal(a):
Sex ve městě??
nebo House??:D
bohužel ani jedno...
naninka358 napsal(a):
Zoufalky?
Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*