Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tuhle přezdívku mám ještě ze základky. Blue=mám ráda modrou barvu a Terka=protože se tak jmenuju. Jinak mi ještě říkali modrej magor, TeTe. A teď na střední mi říkaj Baroš, Barošenka, Barošek:)
Venda:) napsal(a):
Není to špatný.:) Tak ty se tu neztratíš ani s vyměněnou přezdívkou :)
bohužel... no i když bohudík :-D Verča byla taková.. no divná.. tahle už ke mě patří ;)
Veri napsal(a):
bohužel... no i když bohudík :-D Verča byla taková.. no divná.. tahle už ke mě patří ;)
Tak VErča - tak se říká každé dívce jménem Veronika. Veri je takový...roztomilejší :)
Tak VErča - tak se říká každé dívce jménem Veronika. Veri je takový...roztomilejší :)
nemám ráda, když mi někdo říká Veroniko.. Veri už jsem měla na základce, tak ji mám i na střední ;)
Veri napsal(a):
nemám ráda, když mi někdo říká Veroniko.. Veri už jsem měla na základce, tak ji mám i na střední ;)
To je hezký, dkyž si s sebou někdo tu přezdívku nese takhle :) Mě se to líbí - já to tak neměla teda:D:D NASTESTI:D
To je hezký, dkyž si s sebou někdo tu přezdívku nese takhle :) Mě se to líbí - já to tak neměla teda:D:D NASTESTI:D
:-D no ale Venda jde, ne? TO je lepší než nějaké dlouhátánské jméno..
Barunka napsal(a):
Vysvětlovat asi nemusím :-)
Ale jo, třeba se dozvíme něco zajímavého... ;-)
Veri napsal(a):
:-D no ale Venda jde, ne? TO je lepší než nějaké dlouhátánské jméno..
Jo no Konz je taky takové akorát....:)