Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
jasně, Veri je taky přiměřeně fajn.. :-)
to jo, a já si říkal že před tím jses jmenovala verča, nějak jsem to nezaregistroval...:-)
konz napsal(a):
to jo, a já si říkal že před tím jses jmenovala verča, nějak jsem to nezaregistroval...:-)
jj, tak weri už tu byl.. tak jak byla příležitost změnit si přezdívku, tak jsem to udělala :-)
Veri napsal(a):
jj, tak weri už tu byl.. tak jak byla příležitost změnit si přezdívku, tak jsem to udělala :-)
jj to vim, ale jinak tahle se mi libi...
Logan napsal(a):
Ale jo, třeba se dozvíme něco zajímavého... ;-)
Myslíš :-) asi ne... Barbora se ke mě prostě nehodí... Já jsem taková Barunka, no...
Barunka napsal(a):
Myslíš :-) asi ne... Barbora se ke mě prostě nehodí... Já jsem taková Barunka, no...
Můžeš požádat o změnu...
Kdysi jsem používal jen petrmach nebo machpetr a nějaký takový obměny
potom jsem měl na spolužácích nejvěrnější ze smrtijedů ale pak jsem na cs 1,6 mě napadl nick el barto, no a tak se ted menuju na spoluzacich tady icq atd atd.
Saffyy - odvozenina ze Safiry...prostě mě nic jinýho nenapadlo...občas používám tak Krowy - což je zase odvozenina z Křoví a původ téhle přezdívky radši nebudu rozpitvávat
SpAz - A a S jsou moje iniciály. Dále pak podle toho, že když jsem hodně nervózní, tak se klepu, jak kdybych měl křeč(opravdu málo kdy). Anglicky křeč spasm. Toť vše
Má přezdívka má v sobě důmyslně skryto mé jméno:
MAR(ek)ooN(avrátil). :P
Takže moje přezdívka je Thomm97 ...
Jmenuju se Tomáš takže variace je i Thomas tam se vzalo to písmenko H.
Raději než Tomáš mam rád Tom a tak Tom plus to písmeno H je Thom a aby to bylo zajímavější tak Thomm a na konec jsem zvolil dvojčíslí datumu narození 97...A tak Thomm97 ... ( ;D Jak si to tak čtu zní to složitě ale vymyslel jsem si to během 10 vteřin )