Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já jsem lukas.coolarik - Lukáš (to je moje jméno) a Coolárik většině lidí, co mě znají dojde, ale vám to vysvětlím --- Kollárik je moje příjmení a trošku jsem si ho vylepšil, aby bylo víc COOL :)
Lucik21 - tuhle přezdívku jsem začala používat na kfilmu.net když mi bylo 12, Lucik je odvozené od mého jména Lucka a č.21 jsem měla na základce ve třídním výkazu :) a je to i den mého narození. Tady na serialzone jsem přezdívku nechtěla měnit, aby mě poznali uživatelé obou stránek.
Ještě používám přezdívku SweetheartL721, např.na gmailu. Ta vznikla po tom, co jsem viděla film Zlatíčka pro každého ( America's Sweethearts) -> Sweetheart + L (moje iniciála) + 721 (7 mám ráda a 21 už jsem vysvětlovala, Sweetheart21 už bylo zabrané, takže jsem přidala L a změnila číslo a bylo to).
Když se podíváš na můj avatar tak je to jasný.
47 napsal(a):
Když se podíváš na můj avatar tak je to jasný.
Noo... asi jak komu :D
Lemonie napsal(a):
Noo... asi jak komu :D
má na obrázku Hitmana, jehož krycí jméno je myslím Agent 47..
Hruzka napsal(a):
má na obrázku Hitmana, jehož krycí jméno je myslím Agent 47..
Děkuji ti dobrá vílo :D
Michalenka- jednoduše, zdrobnělina :D nemám moc fantazie :D
taky jsem na tom s fantazií (aspoň ohledně jmen :D ) bledě... jmenuju se Andrea, všichni mi říkají Ájo a když jsem pak nějam nemohla napsat "á", tak jsem napsala "aaa" a už mi to zůstalo :D
Tak moje přezdívka je jméno jedné vesmírné lodi. Z jakého seriálu, co aaajo? :D