Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
aaaja napsal(a):
člověče, to vůbec nemam páru... zvlášť s tvym avatarem :D
těžký co? :DD
USS Odyssea napsal(a):
těžký co? :DD
Spíš mě zajímá co znamená to USS... :)
Michalenka napsal(a):
Spíš mě zajímá co znamená to USS... :)
To znamená United States Ship :) měla jsem tu ještě jeden profil, jenom Odyssea, ale na ten mi pak nějak nešlo přihlásit, tak mám ještě jeden. Ale do té nové přezdívky jsem musela ještě něco doplnit a to USS vlastně patřilo k tomu :)
Trochu delší vysvětlení :D
USS Odyssea napsal(a):
To znamená United States Ship :) měla jsem tu ještě jeden profil, jenom Odyssea, ale na ten mi pak nějak nešlo přihlásit, tak mám ještě jeden. Ale do té nové přezdívky jsem musela ještě něco doplnit a to USS vlastně patřilo k tomu :)
Trochu delší vysvětlení :D
Už je mi to jasný :D
Ok, takže moje přezdívka SimonQa14, mám ji už přes dva roky. SimonQa s tím divným Q.. no, bylo mi 14 :D Což vysvětluje i to čislo :) Takže SimonQa14, divná, ale používám ji už dost dlouho :)
tak já mám svoje jméno, protože jsem se poprvé přihlásila přes e-mail na seznamu, protože jsem si myslela že mě SZ nijak zvlášť nechytne a pak už jsem měla trofeje apod. tak se mi to nechtělo rušit a začínat nový s přezdívkou :D jinak bych si asi dala "Vejďa" což je taková rodinná přezdívka, pro všechny kdo ještě studujou :DD
jednou jsem jela vlakem a tam byla cedulka: "Při jízdě se přidržujte madel."
Taky v jiných jazycích. Tohle je z němčiny - jo a jak se jmenuju? Madla:)
griff napsal(a):
jednou jsem jela vlakem a tam byla cedulka: "Při jízdě se přidržujte madel."
Taky v jiných jazycích. Tohle je z němčiny - jo a jak se jmenuju? Madla:)
Dobrý, to by mě nenapadlo. A já přemýšlela, jak tě to napadlo :)
Hruzka napsal(a):
má na obrázku Hitmana, jehož krycí jméno je myslím Agent 47..
Perfektní a přesné.
Moje Quinn,nepřeba představovat.Stačí se podívat na mojí ikonku.Je to podle mé oblíbené postavy,v mém oblíbeném seriálu Glee.Quinn hraje moje oblíbená herečka Diana Agron.