Diskuzní fórum

Prezývka - Predstavte tú svoju

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Michellita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
2. 6. 2012 / 21:40:51 (před 12 roky)
off

MIchellita - k této přezdívce nemám žádný superzajímavý příběh (spíše v podstatě žádný), ale budiž. Základ spočívá v mém křestním jméně (představte si, je to Michaela!)a ta úprava se inspiruje v antických bozích (např. Afrodita). Mám totiž moc ráda tématiku superschopností a superhrdinů a antičtí bohové jsou často právě v této formě zpracováni.

Petak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
22. 7. 2012 / 15:40:02 (před 12 roky)
off

Tak moje je Petak :D Neni to nic složitý, začínal jsem hrát jednu hru (counter strike 1.6) a nevěděl jsem, jaké jsi mám dát jméno. Hned jako první mě napadlo PeTa (Křestní jméno - Petr) K (Příjmení začíná na K) PeTa K :D a pak sem upravoval a upravoval a vzniklo z toho jen Petak :D

LuciRoo
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 8. 2012 / 12:31:48 (před 12 roky)
off

Luci - nic moc special, prostě zkrácenina mého jména, která se mi nejvíce líbí (společně s anglickou verzí Lucy) a Roo - jednou mi kamarádka řekla, že když se směju, vypadám jako ten klokánek z medvídka Pů -> a ten se jmenuje Rů. Takže jsem si akorát předělala "ů" na "oo"... zní to stejně, vypadá líp =D

Jinak, další přezdívka je např. Lowe.Lucienne.
Lowe -> Love -> Láska (to ani nevím proč jsem si dala) a Lucienne -> francouzská podoba jména Lucie... většina jazyků to píše velmi podobně a francouzština byla jediná, co se pořádně odlišovala =D

Editováno: 3x | Naposledy: 28. 8. 2012 / 12:33:06
jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
28. 8. 2012 / 21:37:30 (před 12 roky)
off

Moje přezdívka vlastně není ani nic moc speciálního, vlastně není vůbec speciální.
jel značí první tři písmena mého příjmení a petty je zkomolenina mého jména Petra, která mi byla udělena jako přezdívka už na základce (bože, to už je let) a táhne se se mnou až do teď, a je pravdou, že už jsem si za ty roky na to tak zvykla, že když jsem zadávala login, automaticky jsem použila tohle :)

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 8. 2012 / 21:38:32
DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 9. 2012 / 15:30:46 (před 12 roky)
off

Moja prezývka Dragon vznikla jednoducho mám rád fantasy a najviac práve draky a keďže drak sa povie po anglicky Dragon tak som si to dal. Ešte predtým aj keď som napríklad sa registroval na kfilmu.net tak som používal nick Skorpion kvôli mojemu znameniu a takisto je to moja obľúbená postava z Mortal Kombat sveta XD. Teraz zase používam viacej nick MetalDragon alebo MetalDragon3110 lebo keď som sa registroval niekde nick Dragon už bol často obsadený a tak som vymyslel niečo iné. A keďže počúvam metal okrem iného tak som začal používať MetalDragon čo kombinovalo moju obľúbenú hudbu a i obľúbenú fantasy postavu XD.

Najčudnejší nick ale mám na jednom fóre kde som registrovaný pod nickom jahoda XD nenapadlo mi nič originálneho a tak som videl na stole v kuchyni jahody a som si povedal že to by bol zaujímavý nick XD.

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
Kryptak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
16. 9. 2012 / 03:23:30 (před 12 roky)
off

P- Plastic/Plastový
Joint - Kloub
---
PjoinT
---
to jsem šel kdysi dávno pod vlivem alkoholu kolem krčmy a snažil jsem se kamarádovy přes BT něco poslat. při nalezení spousty jmen zařízení v BT, ještě než jsem zaostřil sem v sloupci začátečních písmen narazil na "PJOT" a zvolal jsem PjoinT a už mě to zůstalo. definici jsem sesmolil po třech dnech. později to spadlo na PJ "Pídžeji" a ne, Pán Jeskyně opravdu nejsem :D

radioaktivni.wewerka
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 11. 2012 / 17:53:14 (před 11 roky)
off

Moje přezdívka vznikla před cca 13 lety, kdy jsme v lázních s holkama hrály hru (nevim její název).Je to tak, že každej člověk ve hře měl obdélník papíru, nahoru každý napsal odpověď na otázku KDO, přeložil a podal svému sousedovi po směru hodin.ručiček. Pak byla otázka S KÝM, zase se to přeložilo tak aby to nebylo vidět a poslalo se dál. Pak bylo KDY, KDE a PROČ. No a na otázku KDY jsem jednou odpověděla za svitu radioaktivní veverky. A tím vznikl můj nick :)

drevokocúr z chernobylu
Hawranek
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
13. 2. 2013 / 23:05:45 (před 11 roky)
off

Zdravíčko :-) Já jsem HAWRANEK- a to vše jen díky fascinace jistým autorem...

A ten havran černošedý stále sedí, stále sedí,
Ve svých drápech stále svírá Palladiny bílé líce;
Jeho pohled nitro plení, je to démon, propad' snění,
Jeho stíny v divném chvění plovou, na zem padajíce;
A má duše z těchto stínů, jež se chvějí, padajíce,
Nevystoupí - nikdy více!

Na některých stránkách vystupuji ještě jako newer_more (tatáž spojitost) nebo nově jako anubis.

To, co mě nerozpláče, nemá šanci ode mě dostat víc jak 50%.
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 2. 2013 / 17:41:52 (před 11 roky)
off

No spolužiaci mi dali prezývku Ájvonka z mena Ivana, vtedy mali takú mániu čítať mená akokeby po anglicky (napr. Simona - Sájmona xD), dosť sa to uchytilo. A potom jeden kamarát, s ktorým frčíme na Apple mi to trochu upravil na iVonka.. :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Luthansah
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
22. 2. 2013 / 00:53:48 (před 11 roky)
off

To jel tenkrát Xchat? Nebo tak nějak:) chtělo to přezdívku a já tam strašně chtěla jít. Byly to první návštěvy internetu:D A ejhle, vedle reklama na jednu leteckou společnost, vynechala jsem jedno písmeno, přidala nakonec počáteční písmeno příjmení:) Přezdívku používám asi tak 9 let:)