Diskuzní fórum

Prezývka - Predstavte tú svoju

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Avantis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
27. 5. 2013 / 21:52:51 (před 11 roky)
off

Meno Avantis som si pomerne sama vymyslela. Význam je len pre moje "potešenie", teda nevychádza z pôvodného znenia. Avantis pre mňa predstavuje tvrdý, chladný kameň, avšak sám o sebe vzácny. Túto prezývku používam možno rok, predtým som používala aj Asassy, to bolo podľa Asassinských bojovníkov. Avšak tieto dve mená majú so mnou niečo spoločné a to začiatočné písmeno A.

Ava
Ayahuasca
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
15. 7. 2013 / 19:57:23 (před 11 roky)
off

Moje přezdívka je už pár let Ayahuasca (výslovnost ajawaska). Kdysi jsem potřebovala přezdívku na csfd a nechtěla jsem používat svoji starou (což byla obměna mého jména). Náhodou jsem si vzpomněla na knížku od Loukotkové Liána smrti (ayahuasca je rostlina-liána). Knížku jsem nikdy nedočetla, španělsky neumím, ale přezdívka Ayahuasca už mi zůstala.

"The only time success comes before work is in the dictionary." Harvey Specter
Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
16. 7. 2013 / 07:00:25 (před 11 roky)
off

I já bych se rád podělil o původ svého nicku. Bylo to léta páně 2008, kdy jsem strávil dva týdny ve špitálu. Již od útlého věku jsem vedle seriálo-filmového světa také fanouškem videoherním. I koupil jsem si tehdy PS3, který od té doby tvoří základ mého Blu-ray domácího kina. A k nicku již nebylo daleko, když jsem totiž vytvářel na konzoli účet - volume na reproduktorech bylo vytočeno doprava tak, že už to víc nešlo (u současný sestavy bych už dům si zboural) - bylo potřeba zadat nick, který by mě v celé online síti reprezentoval. Chtěl jsem se oprostit od původního jména jistého pejska z reklamy na Centrum.cz, který na internetu používal kdekdo. Stále nepřicházel nápad, když vtom v repro utichlo Master of Puppets od Metallicy a začlo mi tam bušit Hard Rock Halellujah od finských Lordi. Vtom se rozsvítilo, dva nápady v jeden se spojily a nick byl na světě. :)

Lixandra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
5. 12. 2013 / 09:51:32 (před 10 roky)
off
Yukari napsal(a):

Moja prvá bola Kelie - bola to skomolenina mena speváčky Kelis
Druhá bola Xtinka17 - to je vlastne tiež skomolenina mena Christiny Aguilery a 17 je jedno z mojich šťastných čísiel
Teraz používam Yukari alebo Yukari14 - to je z môjho naojobľúbenejšieho anime Paradise Kiss a 14 je tiež moje najobľúbenejšie číslo

Ha! Já to věděla, že to je z ParaKiss! Žádnou jinou Yukari jsem v jiném anime nebo v doramě neviděla.

That's all.
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 12. 2013 / 10:06:38
Satanda666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 12. 2013 / 23:58:12 (před 10 roky)
off

No tak já byl línej něco vymýšlet tak sem jen duplikoval písmena u svého jména tak aby ta přezdívka fungovala všude.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
18. 12. 2013 / 14:24:26 (před 10 roky)
off

No tak moj nick vznikol tak, že ešte keď bol v móde teletextový chat, tak som potrebovala samozrejme nejaký nick. Tak som si vymyslela Phoboska. A dostala som sa k tomu nicku takto-som narodená v znamení škorpióna a môjmu znameniu vládne planéta Mars. Keďže som blázon do Antickej mytológie a Mars (rímsky boh vojny) je stotožňovaný s Areom (gr. boh vojny) a ja Área veľmi žeriem ako mytologickú bytosť, tak som si povedala prečo nie niečo čo sa týka jeho. Tak som si vybrala meno jedného z jeho synov Phobos - strach (druhý syn je Deimos-hrôza) , ale keďže na chate ma všetci považovali za chlapa, keď som písala pod nickom Phobos, tak som tam pridala to -ka a teraz to používam všade ako nick.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Orbitka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2013 / 02:54:52 (před 10 roky)
off

Nick mám asi 6 let. Jsou to mé nejoblíbenější žvýkačky, kam se hrabou ty ostatní.. :)

Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 1. 2014 / 12:53:47 (před 10 roky)
off

Tak Carnastea. Jsem tak trochu cvok (podle rodiny a jmen našich miláčků) na vymýšlení jmen. Mám ráda zvláštní, cizí jména a ráda si je i vymýšlím. Ani nevím, jak mě napadlo tohle, asi proto, že mám ráda písmenka, C,R,S, tak se mi to nějak, nevím, spojilo :) A tohle jméno teď používám asi nejvíc.

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
Holka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
24. 6. 2014 / 22:01:12 (před 10 roky)
off

No, já moc originální přezdívku nemám - Holka.
Jelikož jsem takový hráčský typ, tak mám samozřejmě TS3. Skoro každý nejspíše zná (nejpopulárnější) server Gamesit*s. Každý kluk, holka, kentaur a nevím, co ještě se mě tam stále ptalo, jestli jsem holka, nevydržela jsem a radši jsem si to napsala jako nick - zůstal mi do dnes. Ironií však zůstává to, že se mě na to teď chodí ptát víc lidí.

We´re young and stupid
ajcul
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
9. 7. 2014 / 10:12:00 (před 10 roky)
off

Nemesis- je to grécka bohyňa pomsty a rovnováhy (som v znamení váh a taktiež mám veľmi rada grécku mytológiu), okrem toho sa tak volá aj jeden album Two Steps From Hell.
A 10 preto, lebo som sa narodila 10.10., v škole som bola v poradí desiata a je to moje obľúbené číslo. :)

Honey, you should see me in a crown.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 7. 2014 / 10:15:00